Teamcoördinator Financiële Administratie

Kom jij de afdeling Financiën versterken? In verband met vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een nieuwe Teamcoördinator voor de afdeling financiële administratie.

De rol van Teamcoördinator is uitdagend en divers. De afdeling financiële administratie bestaat uit 3 sub teams: Debiteuren, Crediteuren en Kassen en Banken. Met jouw brede blik coördineer je de werkzaamheden op deze afdeling voor in totaal 18 medewerkers. De financiële administratie verwerkt alle binnenkomende en uitgaande facturen van Cosis. Tevens verwerkt de financiële administratie alle kassen en banken binnen de organisatie. Als Teamcoördinator rapporteer je over de voortgang van deze werkzaamheden aan het hoofd Financiën en informeert waar nodig de locatiehoofden. Daarnaast sluit je ook aan bij werk- en projectgroepen op jouw vakgebied. Samen met drie andere Teamcoördinatoren ga je aan de slag om het verschil te maken en van waarde te zijn voor Cosis.

Cosis is een grote zorgorganisatie waar ongeveer 4.000 medewerkers dagelijks met hart voor de zorg hulp bieden aan kwetsbare mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Met ruim 200 locaties zijn onze medewerkers altijd dicht bij onze cliënten. De ondersteunende diensten, waaronder de financiële administratie,  zijn ondergebracht in het Cosis Servicecentrum.

Wie ben jij?
Gezien de omvang en dynamiek van de organisatie willen wij ons team graag versterken met een stevige Teamcoördinator die kritisch en onafhankelijk denkt maar opereert als een teamspeler. Het is belangrijk dat je goed kunt netwerken en gemaakte afspraken kunt borgen. Verder ben je te kenmerken als initiatiefrijk, stressbestendig en iemand die een team kan enthousiasmeren en op een stimulerende wijze kan coachen. Je bent hierin zichtbaar, zoekt verbinding met je omgeving en bent bekend (of leergierig om deze te leren kennen) met de trends binnen onze sector en vakgebied.

Wij verwachten dat jij (vanuit jouw vakgebied):
• leidend bent of participeert in (organisatie brede) projecten;
• waar nodig voorkomende werkzaamheden binnen het team coördineert;
• waar nodig fungeert als aanspreekpunt en ook de ontwikkeling van zowel het team als individu stimuleert en motiveert;
• ook jezelf blijft ontwikkelen.

Functie-eisen
Gezien de opgave denken wij aan een nieuwe collega die:
• een HBO werk- en opleidingsniveau heeft;
• beschikt over aantoonbare meerjarige ervaring in een vergelijkbare functie met een goede “track-record”;
• kennis heeft van- en affiniteit met een financiële administratie;
• samenwerkingsgericht, communicatief sterk en organisatie sensitief is;
• beschikt over een helikopterview, maar ook een hands-on mentaliteit.

Een voorwaarde voor het werken bij Cosis is dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gerelateerd aan het dienstverband wordt overlegd voor indiensttreding.

Aantal uren per week
Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Wat bieden wij?
Wil jij ook werken voor één van de grootste werkgevers van het noorden? Waarbij je werkt in een klimaat waarin verantwoordelijkheid en eigenaarschap voorop staan? En waar je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen? Waar je collega’s hebt die, net als jij, alles uit de dag halen? Stuur dan een motivatiebrief en cv en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Geboden wordt een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie om over te gaan tot een vaste aanstelling. Dit samen met een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO voor de Gehandicaptenzorg. De functie is ingeschaald in FWG 55. Vanuit Cosis kun je aanvullend gebruik maken van een breed opleidingsaanbod en zijn er veel mogelijkheden om te leren en ontwikkelen. Ook biedt Cosis veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

Interesse en sollicitatie
Enthousiast geworden en is dit een baan die bij jou past? Indien je geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd bent, verzoeken wij je te reageren, met toezending van jouw CV en motivatie, door op de knop ‘solliciteren’ te klikken. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk 19 mei 2019.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met: Sipko de Groot, hoofd Financiën via telefoonnummer: 06-22988210. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 24 mei 2019.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.  Een referentieonderzoek maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure en een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Waar staan we voor?
Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren