Teamcoördinator Cosis Expertisecentrum

Heb je ambitie, een ondernemende houding en een overstijgende blik? Zoek jij een dynamische en uitdagende baan waar jij veel kan leren en jouw kennis en vaardigheden op het Cosis Expertisecentrum (CEC) kan toepassen? Dan is deze functie als teamcoördinator wat voor jou!

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Het CEC is een van de vier clusters binnen Cosis. Binnen het CEC zijn ongeveer 240 medewerkers werkzaam, waaronder behandelaren, adviseurs, management en secretariaat. Het uitgangspunt van het CEC is dat zij integraal onderdeel uitmaakt van de organisatie Cosis. Als teamcoördinator coördineer je meerdere groepen behandelaars. Je bent een verbinder, zowel binnen het CEC als daarbuiten. Je ondersteunt deze professionals zodat zij het verschil kunnen maken.

Teamcoördinator Cosis Expertisecentrum

Dit ben jij

Wij vinden het belangrijk dat je over sterke communicatievaardigheden beschikt. Daarnaast zet je jouw coachende kwaliteiten in om medewerkers te ondersteunen bij het krijgen en houden van grip op hun dagelijkse werk en hun professionele ontwikkeling. Je vindt het een vanzelfsprekendheid dat onze professionals handelen vanuit eigenaarschap, vanuit de leidende visie van Cosis. Daarnaast kun je overstijgend kijken met een kritische en creatieve blik. Je gaat het gesprek aan met medewerkers, geeft hun inzichten en bouwt samen verder. Je hebt een duidelijke visie op persoonlijk leiderschap en weet dit uit te dragen in je werk. In jouw functie als teamcoördinator van het CEC verwachten we dat je het overzicht bewaart, in- en uitzoomt op verschillende processen.

Daarnaast weet jij als teamcoördinator wat er speelt binnen het CEC. Je stimuleert, motiveert en inspireert ons team om te komen tot verbetervoorstellen die passen binnen het veranderingsproces waarin het cluster zich bevindt. Je ondersteunt, geeft ruimte, begeleidt, stuurt aan en coacht bij processen in ontwikkeling of ondersteunende processen binnen de locatie, waarbij de focus ligt op continu verbeteren.

Iets voor jou

Dan heb jij:

  • Een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau 5.
  • Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Een creatief, open en transparante houding en ben je laagdrempelig in contact.
  • Kennis van en ervaring met coachen van medewerkers, teamprocessen.
  • Een rijbewijs/auto.

Ben jij de verbinder die wij zoeken?

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als teamcoördinator CEC ontvang je van ons:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.988,- en maximaal € 4.304,- volgens FWG 55 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
  • Een tijdelijk contract in verband met zwangerschapsvervanging
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
  • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend program-ma.
  • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als teamcoördinator bij het CEC? Laat het ons dan weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor donderdag 8 december 2022.

Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Marieke Jager, teamcoördinator CEC, op telefoonnummer 06 822 622 70. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters! We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.

Solliciteren