Systeemtherapeut - Groningen

Het Cosis Expertisecentrum is op zoek naar een enthousiaste Systeemtherapeut voor 12-24 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Dat je zin hebt om samen met de cliënt en diens systeem de hulp- en zorgvragen in kaart te brengen. Je voert diagnostische onderzoeken uit bij cliënten met psychische en/of gedragsproblematiek. Je adviseert op basis van de onderzoeksresultaten aan het multidisciplinair behandelteam en het cliëntsysteem omtrent behandeling en begeleiding. Als medebehandelaar geef je, kortdurend en/ of onder supervisie, systeemtherapie aan cliënten met complexe problematiek en je hebt regelmatig een MDO om in afstemming te blijven over de behandeling. Je werkt vanuit een betrokken en mensgerichte benadering en begrijpt tegelijkertijd het belang van resultaatgericht en planmatig werken.

Wat vragen we van je?

 • Kennis op het niveau van een academische opleiding psychologie is vereist. Ontwikkelingen in het vakgebied dienen te worden bijgehouden door het volgen van bij- en nascholing en het lezen van vakliteratuur.
 • Ervaring in een soortgelijke functie.
 • Een proactieve en zelfstandige houding, tegelijkertijd vind je afstemming en samenwerken met collega's belangrijk.
 • Goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel in woord als geschrift.
 • Een verbinder en je weet middels je gedrevenheid positief bij te dragen aan het positioneren van de functie.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.
  Een rijbewijs/auto.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Minimaal € 3.289,- en maximaal € 4.799,- volgens FWG 60 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een contract voor een jaar met kans op verlenging.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 28 juni 2021.

Je kunt solliciteren via de button "solliciteren" op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Wilma Wieringa, Teamcoördinator op telefoonnummer 06 571 803 74. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Waar staan we voor?
Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Solliciteren