Stafadviseur voor het MT

Introductie en uren

Het Cosis Servicecentrum is op zoek naar een 'Stafadviseur voor het MT' voor 28 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Dat je de managers (MT-leden) van het Cosis Servicecentrum (CSC) ondersteunt om koersvast te zijn bij het vormgeven en leidinggeven aan het CSC. Het Cosis Servicecentrum (CSC) bestaat uit de ondersteunende diensten van Cosis. Hierin zijn de afdelingen Financiën, HR, ICT, Facilitair, Vastgoed en Markt en Communicatie ondergebracht. Op het speelveld van het CSC ben je in staat mee te bewegen en je aan te passen aan veranderende omstandigheden, waarbij je stimuleert en (soms) stuurt op een gezamenlijke MT-visie. Jouw verbindende rol draagt deze visie actief uit en ondersteunt bij het optimaliseren van werkprocessen en systemen tussen de verschillende afdelingen. Daarnaast ondersteun je het proces van beleids- en besluitvorming naar de medezeggenschap.

Wat betekent dat verder in de praktijk? Je bent de rechterhand van de Voorzitter en Managers van het Cosis Servicecentrum. Je voert beleidsvoorbereidende werkzaamheden uit, stelt interne documenten op en bewaakt termijnen. Daarnaast ben je de verbindende factor tussen de afdelingen van het Cosis Servicecentrum en zorgt voor verbinding met het zorgproces en de overige centrale ondersteunende diensten. Je pakt regie over het werk, komt met voorstellen, organiseert bijeenkomsten/vergaderingen en stemt werkprocessen intern af. Je creëert overzicht en brengt structuur aan in dossiers en projecten van het MT.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde hbo-opleiding toegespitst op de functie (MER, bedrijfskunde), aangevuld met meerjarige werkervaring en kennis op het gebied van organisaties en organisatieprocessen.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie en organisatie;
 • Affiniteit met de zorg.
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding, werkt planmatig en maakt gebruik van moderne projectmanagement tools.
 • Ervaren met Office 365, MS Teams en SharePoint.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze organisatie.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag te kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Inschaling volgens FWG 55 van de cao-gehandicaptenzorg minimaal € 2.853,- en maximaal € 4.211,- (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór vrijdag 10 december 2021.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Johan ten Cate voorzitter Cosis Service Centrum, op telefoonnummer 06 204 092 76. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Waar staan we voor?
Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld. 

'Solliciteren'