Stafadviseur Cluster Wonen

Introductie en uren

Kom jij tot je recht in een dynamische omgeving, dan ligt hier je nieuwe uitdaging! Voor het cluster Wonen met locaties over de provincies Groningen en Drenthe, zijn we op zoek naar een Stafadviseur voor 28-32 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Vanuit een overstijgende blik weet je ontwikkelingen door te vertalen naar strategisch en tactisch beleid en onze dienstverlening te innoveren. Daarin sluit je aan bij de visie van Cluster Wonen. Je zorgt dat afspraken zorgvuldig geïmplementeerd worden om een efficiënt en kwalitatief werkproces te borgen en bent daarbij in staat om de rol van procesbegeleider op je te nemen. Je bent een stevige sparringpartner en adviseur voor de clusterdirecteur Wonen en bent enthousiast over veranderkunde en doorontwikkeling van het Cluster. Je collega stafadviseurs en de programmamanagers van het cluster Wonen vormen je thuisteam. Verder werk je intensief samen met de andere zorgclusters en organisatieonderdelen van Cosis. Ook heb je veel contact met de leidinggevenden binnen Cluster Wonen. Hierbij ben je in staat om verbindingen te leggen en oog te hebben voor verschillende belangen. Daarnaast ondersteun je één van de programmaeigenaren bij de realisatie van de doelen van het jaarplan. We vinden het belangrijk dat je een teamspeler, analytisch, initiatiefrijk en daadkrachtig bent. Je signaleert mogelijke kwaliteitsverbeteringen en doet concrete voorstellen voor implementatie. Met nieuwsgierigheid en enthousiasme weet je mee te bewegen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Je staat open voor het verder ontwikkelen van jouw eigen kwaliteiten en zet deze graag in om van elkaar te leren.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau, aangevuld met kennis op post-hbo.
 • Inzicht in bestuurlijke, organisatorische en besluitvormings-technische aspecten.
 • Ervaring als projectleider en/of programmamanager en bij voorkeur kennis van Lean (Green belt).
 • Zelfstandig kunnen werken en een kei in het halen en bewaken van de planning.
 • Doorzettingsvermogen en sensitiviteit, je hebt te maken met verschillende belangen en weerstanden.
 • Inzicht en analytisch vermogen om complexe vraagstukken klein te maken en dit te vertalen naar papier.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega's stafadviseur minimaal € 3.374,- en maximaal € 4.905,- volgens FWG 60 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor de duur van een jaar, met mogelijkheid op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extr'as zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor maandag 16 mei 2022. De gesprekken zullen gepland worden op woensdag 25 mei in Assen.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel of mail met Anja Tolner, secretaresse 06 222 094 76 of a.tolner@cosis.nu om een belafspraak te plannen met één van de adviseurs.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Solliciteren