Senior Business Controller Vastgoed, Facilitair & Inkoop

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Senior Business Controller Vastgoed, Facilitair & Inkoop

Dit ben jij

Als senior business controller weet je cijfers te vertalen naar heldere rapportages en analyses. Op deze manier geef jij Cosis een breed inzicht en advies. Als senior business controller ben je werkzaam binnen het team business control, ondergebracht binnen het Servicecentrum van Cosis. Je bent een belangrijke sparringpartner voor de managers van de stafafdelingen Vastgoed en Facilitair & Inkoop.
Je neemt ook deel aan projecten en treedt soms op als projectleider. Je adviseert over en biedt ondersteuning bij diverse bedrijfskundige vraagstukken, waarbij het zwaartepunt ligt bij de aandachtsgebieden Vastgoed, Inkoop en Facilitaire Zaken. Hierbij anticipeer je op veranderingen binnen de financiering van de gezondheidzorg en wet- en regelgeving. Daarnaast draag je zorg voor de implementatie, aanpassing of aanscherping van beleid, inclusief het continu verbeteren van de bijbehorende processen en controles. Tot je verantwoordelijkheden behoort onder andere het doorrekenen van projectvoorstellen op financiële haalbaarheid door middel van het maken van een business case. Verder ondersteun je bijvoorbeeld bij de afwegingen in het kader van de Vastgoed-sturing en het Inkoopbeleid.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, Controlling en-/of Accountancy.
 • Aantoonbare en meerjarige ervaring hebt in een vergelijkbare functie, waarbij veel van je communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht wordt verwacht.
 • Over kennis en ervaring beschikt omtrent het werken met geautomatiseerde financiële administratie, Power BI en Excel. Kennis op het gebied van data gedreven werken is een pre.
 • Initiatiefrijk en creatief bent in het bedenken van oplossingen.
 • Bij voorkeur expertise bezit inzake fiscaal-juridische zaken en treasury.
 • Analytisch, accuraat en oplettend bent.

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als senior business controller ontvang je van ons:

 • Je krijgt dezelfde salarisschaal als je collega's senior business controller minimaal €3.482,- en maximaal 5.062,- volgens FWG 60 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • We geven de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Je wordt onderdeel van een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als senior business controller? Laat het ons dan weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor zondag 14 mei 2023. Op 17 mei 2023 krijg je te horen of je uitgenodigd wordt voor een gesprek op woensdag 24 mei 2023.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Sipko de Groot, op telefoonnummer 06 229 882 10. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Extra informatie:

 • Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.
 • Bericht voor recruiters en headhunters: We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.
SOLLICITEREN