Senior Business Controller

Voor het Cosis Servicecentrum zijn wij op zoek naar een senior business controller.

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Dit ben jij

Als senior business controller weet je cijfers te vertalen naar heldere rapportages en analyses. Op deze manier geef jij Cosis een breed inzicht en advies. Als senior business controller ben je werkzaam binnen de afdeling business control, ondergebracht binnen het Servicecentrum van Cosis. Je bent een belangrijke sparringpartner voor de leidinggevenden en directeur van het cluster Kind, Jeugd en Gezin (KJG). Je neemt ook deel aan projecten en treedt soms op als projectleider.

Je adviseert over en biedt ondersteuning bij diverse bedrijfskundige vraagstukken. Hierbij anticipeer je op veranderingen binnen de financiering van de gezondheidzorg en wet- en regelgeving. Daarnaast draag je zorg voor de implementatie, aanpassing of aanscherping van beleid, inclusief het continu verbeteren van de bijbehorende processen en controles. Tot je verantwoordelijkheden behoort onder andere het doorrekenen van projectvoorstellen op financiële haalbaarheid door middel van het maken van een business case. Ook ondersteun je bijvoorbeeld bij de afwegingen in het kader van de aanbestedingsprocedures van de financiers (veelal gemeenten) van het cluster KJG.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bedrijfseconomie, controlling en-/of accountancy.
  • Aantoonbare en meerjarige ervaring hebt in een vergelijkbare functie, waarbij veel van je communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht wordt verwacht.
  • Over kennis en ervaring beschikt omtrent het werken met geautomatiseerde financiële administratie en Excel.
  • Initiatiefrijk en creatief bent in het bedenken van oplossingen.
  • Analytisch, accuraat en oplettend bent.

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als Senior Business Controller ontvang je van ons:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal €3.298,- en maximaal 4.799,- volgens FWG 60 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
  • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als senior business controller? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor vrijdag 9 december 2022.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Sipko de Groot, manager financiën en control op telefoonnummer 06 229 882 10. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters 
We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.

Solliciteren