Projectleider Zorginnovatie

De zorg is altijd in beweging en dit vraagt ook van Cosis om met een creatieve en pragmatische blik te kijken naar wat er mogelijk is. Ben jij iemand die verbeterkansen ziet in zowel proces als techniek, mensen weet te enthousiasmeren en dingen voor elkaar krijgt? Pak deze kans!

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Dit ben jij

Als projectleider zorginnovatie bij Cosis ben je verantwoordelijk voor het initiëren, coördineren, leiden en completeren van projecten. Daarbij geef je waar mogelijk een stuk inhoudelijk advies en ben je in een vroegtijdig stadium betrokken bij het opstellen van de business case. Je bent eindverantwoordelijk voor het realiseren van de op te leveren producten, de vastgestelde mijlpalen en resultaten, binnen de gestelde planning en binnen het vastgestelde budget, gebruikmakend van de toegewezen capaciteit.

Dwars door de organisatie heen werk je aan innovatieprojecten waar vanuit de experimentele fase de conclusie is getrokken dat we deze breder willen gaan inzetten binnen Cosis. Hierbij moet je denken aan:

 • Beeldzorg
 • Inzet van zorgrobots
 • Inzet van VR
 • Vanuit het inkoop domotica project, de uitrol van arbeidsbesparende domotica

Je kunt deze projecten goed leiden en weet jouw projectmedewerkers op koers te houden richting het beoogde doel. Voor je collega's ben je een goede sparringpartner voor innovatie- en projectvraagstukken. Innovaties in de zorg zorgen ervoor dat cliënten meer regie kunnen nemen over hun eigen zorg en gezondheid en zorgprofessionals beter en veiliger informatie kunnen uitwisselen.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

 • Een relevante hbo opleiding hebt afgerond, (bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde).
 • Ervaring in de zorg hebt; dit is een pre.
 • Beschikt over ruime ervaring in een soortgelijke functie als bijvoorbeeld projectmedewerker, projectleider of medewerker zorgvernieuwing.
 • Ervaring hebt met projectmatig werken.
 • Aantoonbare affiniteit met innovatie en digitalisering hebt.
 • Goed met zorgprofessionals en zorgpartners overweg kunt en precies aanvoelt wat zij nodig hebben en waar weerstand zit.
 • Over inlevingsvermogen en overtuigingskracht beschikt en anderen weet te enthousiasmeren.
 • Klantgericht bent ingesteld.

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als projectleider zorginnovatie ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.938,- en maximaal € 4.304,- volgens FWG 55 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
 • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij deze rol in een dynamische en mensgerichte organisatie?

Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor maandag 19 december 2022. De 1e gesprekken vinden plaats op dinsdag 10 januari 2023 en de 2e gesprekken vinden plaats op dinsdag 16 januari 2023.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de verschillende profielen voor projectleider automatisering en informatisering? Neem contact op met Wout Martens via telefoonnummer 06 236 868 53. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters 
We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.

Solliciteren