Projectleider Vastgoed

Introductie en uren

De afdeling Vastgoed & Ontwikkeling is op zoek naar een Projectleider voor 32 - 36 uur per week. Met de inzet van jouw capaciteiten voer je diverse nieuw- en verbouwprojecten uit. Deze projecten komen voor in de provincies Groningen en Drenthe.

Wat vinden we belangrijk?

Dit ben jij
Bij projecten neem je een centrale rol aan om deze voor te bereiden en te realiseren. Samen met de teams Zorg, Vastgoed, Facilitair en de afdeling ICT komen wij tot kwalitatief goede huisvesting voor cliënten. Als projectleider houd je het overzicht op het werk en de verschillende werkprocessen. Naast de details zie je ook het groter geheel. Projectleiding en bevordering van samenwerking en deskundigheid zijn je belangrijkste resultaatgebieden.

Daarnaast heb je kennis van de organisatie en heb je gevoel bij procedures en protocollen. Ten behoeve van eventuele verbeteringen van systemen en werkprocessen, houd je de ontwikkelingen in het vakgebied bij en beoordeeld deze op toepasbaarheid in het team, de afdeling of de organisatie. Je bent onderdeel van het team Vastgoed & Ontwikkeling, waarin naast projectleiding ook gebouwveiligheid, objectenadministratie, huur en verhuurconsulent zijn vertegenwoordigd en in nauwe samenwerking met het team services, team inkoop en facilitair consulenten. Samen draag je integrale zorg voor het vastgoed. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de manager vastgoed.

Dit zijn wij
Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Wij zijn volop in beweging. We zitten vol met ambities en nemen onze verantwoordelijkheid in het realiseren van woongenot voor onze cliënten. Hierbij zoeken we steeds de juiste balans tussen het sociaal-maatschappelijk en zakelijk rendement. In het portefeuillemanagement komen alle facetten (enthousiaste klanten, goede beheerkracht, solide vastgoedstrategie en goed rentmeesterschap) samen.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante technische opleiding op mbo-niveau of hbo-niveau, aangevuld met relevante vakkennis.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en moeiteloos kunt analyseren.
 • Een resultaatgerichte, innovatieve en proactieve houding.
 • Je bent in staat om te onderhandelen en draagt zorg voor de voortgangsbewaking.
 • Een rijbewijs.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een salariëring volgens de cao-gehandicaptenzorg. Op dit moment wordt de functie opnieuw beschreven en gewaardeerd.
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 26 september 2022.

Je kunt solliciteren via deze link, vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Johan ten Cate, manager Vastgoed op telefoonnummer 06 204 092 76. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.