Persoonlijk begeleider (begeleider C) - Bastion

Voor Cosis, locatie Bastion in Coevorden zijn wij met spoed op zoek naar een begeleider C voor 24 uur per week. Ben jij de begeleider die onze cliënten, structuur en duidelijkheid kunnen bieden? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou.

Wie ben jij?
Als persoonlijk begeleider ben jij de stabiele factor die onze cliënten een vertrouwde en veilige basis biedt. Je hebt humor, je durft beslissingen te nemen en vindt het niet erg om af en toe ook eens achter een bureau de administratie weg te werken. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en het up-to-date houden van het zorgplan, waarbij je belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat je cliënt grip op zijn leven krijgt en houdt. Je kunt goed netwerken en bouwt makkelijk een band op. Daarmee weet je cliënt, familie, teamcollega’s en in- en externe specialisten te verbinden rondom de beste zorg voor de cliënt. Samen zoeken jullie naar creatieve mogelijkheden voor kleine stapjes vooruit. Je geeft alle betrokkenen het gevoel dat ze je kunnen vertrouwen en maakt dat ook waar. Je staat open voor verbetervoorstellen en onderneemt snel actie.

Wat vragen we van je?
Je hebt:
• Een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau 4;
• Minimaal enkele jaren werkervaring in de werksoort VG;
• Affiniteit met de doelgroep;
• Een kritische, open, stimulerende en flexibele houding.

Je kunt:
• Cliënt gericht werken;
• Samenwerken;
• Uiteraard ook een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

Je bent:
• In het bezit van goede communicatieve- en sociale vaardigheden;
• Bereid tot het draaien van onregelmatige diensten en slaapdiensten.
• In het bezit van een rijbewijs B.

Aantal uren per week
Het betreft een functie voor 24 uur per week.

Wat bieden wij?
•Cliënten/bewoners en collega’s die blij zijn om jou te zien;
•Een locatie waar je trots op kunt zijn;
•Een team waarin teamprestatie en plezier in het werk van zelfsprekend zijn;
•Collega’s die net als jij alles uit de dag halen;
•Een tevreden glimlach aan het einde van de dag;
•Dezelfde salarisschaal als je collega’s begeleider C: minimaal €1898,- en maximaal €2807,- volgens FWG 40 conform cao Gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband);
•Een contract voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Leuke extra’s:
Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden. Mocht je naast je werktijd nog zin hebben in een leuke activiteit zoals een stedentrip of musical? Cosis heeft een actieve personeelsvereniging met een veelzijdig aanbod van activiteiten.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!
Wil jij ook werken voor één van de grootste werkgevers van het noorden? Waarbij je werkt in een klimaat waarin verantwoordelijkheid en eigenaarschap voorop staat? En waar je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen? Stuur dan een motivatiebrief en cv en wie weet word jij onze nieuwe collega!

We ontvangen je sollicitatie graag vóór 23 augustus 2019. Sollicitaties die we later ontvangen, kunnen we niet in behandeling nemen.

De gesprekken zullen plaatsvinden van 26 augustus tot 6 september 2019.

Je kunt solliciteren via deze link. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel dan met Femke Gommer ( Begeleider D) via telefoonnummer 088-878 9446.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Waar staan we voor?
Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Cosis maakt gebruik van 'cliëntprofielen'. Binnen locatie Bastion bieden we hulp aan de persona  “Koen”. Ben je nieuwsgierig naar de persona's van Cosis, klik dan hier!

Over de  locatie
Het Bastion is een woonvoorziening voor jongeren, volwassenen en ouderen  vanaf 18 jaar oud. De locatie bestaat uit 29 appartementen verdeeld over een appartementencomplex van 56 appartementen (7 verdiepingen) waar ook mensen wonen die geen begeleiding krijgen. Het Bastion biedt 24-uurs zorg die je met het team samen opvult met wisselende diensten. Cliënten die willen wonen in het Bastion moeten zichzelf dus redelijk goed kunnen verzorgen, redelijk zelfstandig zijn en zichzelf het grootste deel van de tijd kunnen vermaken. Er zijn groepsmomenten in "Het Steunpunt". Af en toe worden er  gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De locatie ligt in het centrum van Coevorden, vlakbij station, bushaltes, winkels en andere voorzieningen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.