Medewerker Technisch Beheer en Onderhoud

Ben jij iemand die van waarde wil zijn en andere mensen blij wil maken? Dan zijn wij en onze cliënten op zoek naar jou! Met de inzet van jouw capaciteiten zorg je voor het onderhoud en in stand houden van de locaties in de regio Groningen.

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Je bent onderdeel van de afdeling vastgoed. Binnen de afdeling vastgoed werken tal van betrokken en leuke collega's die zich bezighouden met het ontwikkelen van nieuw- en verbouwopgaven, verduurzamen van vastgoed, het in stand houden en onderhouden van installaties en panden. Samen draag je integrale zorg voor het vastgoed. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de teamleider vastgoedbeheer.

Dit ben jij

Je bent proactief, flexibel, dienstverlenend en analytisch ingesteld. Je bent in staat om zelfstandig te werken. Je gaat uit van mogelijkheden en oplossingen en bent sensitief en vastberaden. Als medewerker technisch beheer en onderhoud ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de instandhouding van locaties in de regio Groningen. Onder de werkzaamheden vallen het afhandelen van 2e lijn meldingen (structurele problemen, uitgebreide klussen en vraagstukken, cliëntverhuizingen), het uitvoeren van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en investeringsaanvragen en het uitvoeren van inspecties. Hierin heb je een adviserende en coördinerende rol, je zorgt voor de afstemming en hebt structurele overleggen met leveranciers, woningbouwcoöperaties en locatieverantwoordelijken.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

 • Een opleiding op mbo-niveau 4 hebt afgerond op het gebied van Bouwkunde & Technologie en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis hebt van projectmanagement en vaardigheid ten aanzien van projectleiding en je bekend bent met het werken met een facilitair managementinformatiesysteem (FMIS).
 • In het bezit bent van een rijbewijs B.
 • Beschikt over goede sociale vaardigheden en uitdrukkingsvaardigheden (in woord en geschrift).
 • Zorg kan dragen voor de voortgangsbewaking en kostenbewust bent.
 • Besluitvaardig en analytisch sterk bent en goed kan adviseren.
 • De vraag van de locaties kan vertalen naar de juiste oplossing op basis van functionaliteit, prijs en kwaliteit.

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als medewerker technisch beheer en onderhoud ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.381,- en maximaal € 3.452,- volgens FWG 45 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor één jaar en bij goed functioneren wordt het contract omgezet naar onbepaalde tijd.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
 • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Je wordt onderdeel van een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als medewerker technisch beheer en onderhoud in Groningen? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor maandag 5 december 2022.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Miranda Bökkerink, teamleider op telefoonnummer 06 228 317 19. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters! 
We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.

Solliciteer