Leidinggevende regio Groningen

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Het cluster Wonen biedt aan ruim 1900 mensen met een verstandelijke of psychische beperking een veilige woonomgeving op één van de 75 woonlocaties. Samen met ca. 1800 medewerkers werken wij aan het thuisgevoel voor onze cliënten. Verdeeld over diverse thuisteams werken begeleiders, leidinggevenden en ondersteunende diensten samen. Wij werken vanuit De Bedoeling van Cosis: “Wij helpen mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Samen maken we kleine stappen”.

Als leidinggevende ben jij verantwoordelijk voor de locaties Zonnelaan en Lijzijde in Groningen. Hierbij werk je nauw samen met de teamcoördinatoren, behandelaren en je collega leidinggevenden. Jij zet je in voor een cultuur die zich kenmerkt door het bieden van ruimte en vertrouwen, nieuwsgierigheid, kennis en passie. Het is jouw verantwoordelijkheid om de kwaliteit van de zorg en dienstverlening op de locaties zo optimaal mogelijk te laten zijn. Stilstand is achteruitgang, dus jij hebt een ontwikkelgerichte aanpak. Jij betrekt medewerkers op een actieve manier bij de ontwikkelingen en hecht waarde aan hun ideeën.

Dit ben jij

Met een open houding, ondernemende energie en een dosis lef, ben jij klaar om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van locaties Zonnelaan en Lijzijde. Als krachtige persoonlijkheid met strategisch inzicht, weet jij hoe je mensen en organisaties effectief in beweging krijgt.

Met een inspirerende aanpak en coachende vaardigheden ben jij de visionaire leider die wij zoeken. Je stimuleert persoonlijke ontwikkeling en motiveert anderen om zich voortdurend te verbeteren. Jij kijkt verder dan individuele locaties en bent bedreven in het opstarten en leiden van werving en medezeggenschap. Je werkt op een manier die positieve verandering teweegbrengt, met een resultaatgerichte en samenwerkingsgerichte aanpak. Je hebt een visie op zorginnovatie en bent in staat kennis en expertise te mobiliseren binnen en buiten jouw locaties.

Als leidinggevende zorg jij voor de juiste instroom, doorontwikkeling en inzetbaarheid van (persoonlijk) begeleiders en teamcoördinatoren. In jouw rol ben je ondersteunend en leidend, versterk je de veerkracht en regie van professionals en teams, en stimuleer je eigenaarschap. Jij bent niet alleen verantwoordelijk voor het ondersteunen van medewerkers, maar ook voor het ontwikkelen van beleid en het beheren van het budget. Je draagt bij aan de bedrijfsvoering, houdt de nieuwste ontwikkelingen in de zorg bij en kijkt naar mogelijke uitbreidingen en vernieuwingen. Je neemt passende beslissingen in complexe situaties. Kortom, jij bent de gedreven en daadkrachtige leidinggevende die Cosis zoekt!

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op minimaal Hbo-niveau (bij voorkeur een opleiding op het gebied van management, bedrijfskunde of HR).
 • Relevante leidinggevende ervaring.
 • In het bezit bent van een rijbewijs/auto.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als leidinggevende cluster wonen regio Groningen ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.694 en maximaal € 5.370 volgens FWG 60 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Tegemoetkoming in reiskosten, vakantietoeslag, bijdrage in de pensioenopbouw, uitgebreide verlofregeling en een eindejaarsuitkering.
 • Een mogelijkheid tot blijvende ontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen, trainingen en e-learnings.
 • Je krijgt interessante extra's zoals een collectieve ziektekostenverzekering, sporten met korting, een voordelig fietsplan, mogelijkheid tot hybride werken.
 • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als Leidinggevende bij de Zonnelaan en Lijzijde in Groningen? Solliciteer dan nu! Reageer vóór woensdag 14 februari 2024. De gesprekken vinden plaats op vrijdagochtend 16 februari.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Cyril van Zuidam, clusterdirecteur, op telefoonnummer 06 200 125 89. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een WhatsApp bericht met jouw naam en vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Extra informatie

 • Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.
 • Bericht voor recruiters en headhunters: wij begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar wij houden de werving & selectie in eigen hand.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Solliciteer