Leidinggevende Cosis Expertisecentrum

Word jij de nieuwe leidinggevende Cosis Expertisecentrum Kind, Jeugd & Gezin (KJG) of Wonen?

Introductie en uren

Ben jij die toekomstgerichte leidinggevende die wij zoeken? Heb je ervaring met het aansturen van zorgprofessionals/zorgspecialisten? Weet jij ook nog beweging in een team te creëren? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat vinden we belangrijk?

Dat je het aansturen van een team met medisch en gedragskundige specialisten goed in de vingers hebt. Je weet het beste in medewerkers naar boven te halen en je stimuleert en ondersteunt in werkplezier. Dit doe je altijd in verbinding. Je weet als geen ander dat het belangrijk is dat jouw mensen vrijheid ervaren, zodat zij de ruimte nemen om initiatieven te ontwikkelen en uit te proberen. Maar indien nodig kun je ook met compassie begrenzen. Je omarmt de visie van Cosis en draagt deze uit. Vanuit daar zie je het grotere geheel en ben je in staat medewerkers hierin mee te nemen en te bewegen. Als leidinggevende sta je voor kwaliteit, professionaliteit en deskundigheid. Je hebt een duidelijke visie op het anders inrichten van zorg en je weet hoe je het Expertisecentrum kan positioneren.

Daarnaast beschik je over goede voelsprieten voor wat er speelt in je omgeving. Want ook het signaleren en adviseren binnen jouw cluster is een belangrijk onderdeel van jouw rol. De kennis en expertise die je ophaalt bij de zorgprofessionals weet je op de juiste wijze te interpreteren en te waarderen. Je bent je bewust van jouw positie in een complex speelveld en in staat om zowel op strategisch als operationeel niveau te acteren.

Om de uitdaging compleet te maken ben je als leidinggevende portefeuillehouder van één of meerdere organisatie brede, multidisciplinaire projecten met een innovatie- en/of verandercomponent. Het is daarmee een uitdagende taak voor een leidinggevende met ambitie en de nodige ervaring die gaat voor samen bouwen, groeien en ontwikkelen.

Wij werken cluster gebonden en zijn zowel op zoek naar een leidinggevende voor het cluster KJG als een leidinggevende voor het cluster Wonen. Het grote verschil zit vooral in de context. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor het specifieke profiel.

Wat vragen we van je?

 • Je bent een verbinder met gevoel voor verhoudingen.
 • Je hebt een afgeronde, zorginhoudelijke en/of bedrijfskundige opleiding op WO-niveau.
 • Je hebt ruime ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur aan (zorg)professionals.
 • Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in zorgland (o.a. jeugdzorg) of kan dit snel eigen maken.
 • Je hebt ervaring met veranderprocessen.
 • Je bent bekend met de principes van Lean en je kunt deze toepassen in de praktijk.
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • De functie is ingedeeld in FWG 65. Het salaris bedraagt maximaal € 5.772,- bij een fulltime dienstverband. De cao-gehandicaptenzorg is van toepassing.
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je komt te werken in enthousiast een professioneel team dat in ontwikkeling is en waar volop ruimte is voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!
 • Volop aandacht voor leiderschapsontwikkeling.
 • Inspirerende werkomgeving waarin je gaat inzetten op ontwikkeling en toekomstvisie gaat omzetten naar werkelijkheid.
 • Naast dat je werkt in een leuk team is er een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Interessante extra's zoals sporten met korting of een voordelig fietsplan.
 • Oog voor duurzaamheid, innovatie, positieve gezondheid en rookvrije zorg.
 • Een stabiele en financiéel gezonde organisatie.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 3 oktober 2022. De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 7 en maandag 10 oktober aanstaande.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Lieke Ruijgers, clusterdirecteur op telefoonnummer 06 224 407 52. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Het Cosis Expertisecentrum (CEC) is één van de vier clusters binnen Cosis. Binnen het CEC zijn ongeveer 240 medewerkers werkzaam, waaronder behandelaren, adviseurs, management, secretariaat en een kwaliteitsafdeling.

Ons doel voor nu en in de toekomst is het versterken van de onderlinge verbinding en de verbinding met de andere Cosis clusters. Samen ontwikkelen we een krachtige visie op 'kwaliteit van zorg' en een professioneel kader (standaard) voor behandelaren binnen Cosis.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Solliciteren