Gedragswetenschapper Regio Assen

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Het Cosis Expertisecentrum (CEC) is een van de vier clusters binnen Cosis en werkt in de uitvoering nauw samen met de overige drie clusters; Wonen, Kind, Jeugd & Gezin (KJG) en Ambulant. Wij zorgen voor een optimaal behandelklimaat en dragen bij aan grip voor cliënten en medewerkers. Onze waarde is uitgebreide specialistische kennis opgebouwd door onze achtergrond, opleiding en scholing. Dit wordt van toegevoegde waarde wanneer deze de client bereikt.

Dit ben jij

Jij bent nieuwsgierig naar de hulpvraag van onze cliënten en naar de vraag achter de vraag. Vanuit een open houding kijk en luister jij naar de cliënt. Jij kan, ook in situaties waarin de behandeling stagneert, door middel van bewust gekozen strategieën en stijlen inspelen op de behoeften van cliënten en zijn of haar netwerk. Als gedragswetenschapper ben jij als hoofdbehandelaar verantwoordelijk voor de behandeling. Jij doet dit door psychodiagnostisch onderzoek te doen, de resultaten te analyseren en vervolgens een behandelplan op te stellen met een multidisciplinair team. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van enkelvoudige kortdurende behandelingen vanuit het behandelplan. Vanuit jouw inhoudelijke deskundigheid kun jij goed positie innemen. Wetenschap en praktijk staan niet stil, jij bent gemotiveerd om je in deze ontwikkelingen te verdiepen en zo een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van zorg.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een afgeronde relevante WO opleiding.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
 • Kennis van de Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB) of Triple C of bent bereid deze je eigen te maken.
 • In het bezit bent van een rijbewijs/auto.

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als gedragswetenschapper ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.945,- en maximaal € 5.957,- volgens FWG 65 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
 • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan. Ook hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als gedragswetenschapper bij het CEC Vakgroep Wonen in omgeving Assen? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor donderdag 8 juni 2023.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Femke van Spronsen, hoofd vakgroep op telefoonnummer 06 109 624 80. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Extra informatie:

 • Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters:
We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand