Facilitair medewerker A - WGS Scheemda

Als jij start op maandag ga je de kasten bij langs om de boodschappen te kunnen bestellen, maak je een praatje met de cliënten die thuis zijn en betrekt hen bij het maken van de boodschappenlijst. Vandaag heb je een kookdienst en je maakt een gezonde maaltijd klaar samen met de cliënten van woongemeenschap Scheemda. Dinsdag ben je bezig met de was en het onderhoud van ruimtes in het gebouw en heeft je andere collega de kookdienst. Met elkaar hebben jullie een rooster om de week rond te krijgen zodat alle maaltijden, was en huishoudelijke taken op orde zijn. Vanwege ziekte van één van de collega’s zijn we nu tijdelijk (minimaal 3 maanden) op zoek naar een topper van een kok en wasvrouw/man. Trekt deze vorm van begeleiden je aan, lees dan verder en wellicht word jij onze nieuwe Facilitair medewerker A (28 uur per week)!

Functie inhoud
Wie ben jij?
Je bent een professioneel Facilitair medewerker in hart en nieren. Je kunt en durft onbevangen en onbevooroordeeld de cliënt tegemoet te treden in situaties op de momenten dat het spannend wordt. Alles in samenspraak met het team ter plekke. Je werkt volgens basisrooster bij WGS Scheemda maar bent bij calamiteiten inzetbaar op andere locaties en bedient evenvele persona’s zoals beschreven in onze Bedoeling.

Ons team
Het team, bestaat uit circa 25 gedreven professionals. Zij werken bij woongemeenschap Scheemda. Ons team biedt een fijne woonplek met begeleiding aan. Dit doen wij vanuit de randsteden en in de wijk. Het gaat om cliënten met verschillende beperkingen, zowel matig als licht verstandelijk beperkt maar ook psychische problematiek en fysiek beperkte cliënten. We werken volgens de IRB methodiek en bieden hulp met als doel een cliënt zoveel mogelijk mee te laten doen op een zo gewoon mogelijke manier.

Het team kenmerkt zich door haar hoge mate van zelforganisatie. De kaders en het beleid waarbinnen het team de werkzaamheden organiseert en uitvoert, worden in grote lijnen door het team samengesteld. Hierbinnen wordt de zorg ingericht en de begeleiding vormgegeven.

Functie-eisen
Wat vragen wij?

• Je hebt ervaring met koken voor groepen;

• Je kan goed en efficiënt schoonmaken;

• Je bent vaardig met wasverzoring voor meerdere personen;

• Je bent vaardig in de omgang met een pc;

• Je bent iemand die blijft investeren in eigen ontwikkeling;

• Je hebt een ‘Net iets eerder, net iets meer’-aanpak;

• Je kunt open en heldere taal naar cliënten en hun familie spreken;

• Je bent steeds nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag;

• Je bent in bezit van een rijbewijs en beschikt over een eigen auto;

• Je bent flexibel in werktijden, werkdagen en werkplek en laat je – ondanks de soms grillige zorgvraag - niet gek maken.

Aantal uren per week
Een enerverende baan van gemiddeld 28 uur per week.

Wat bieden wij?

• Je gaat voor een unieke baan die je grotendeels zelf vorm kunt geven zodat jij je kwaliteiten en talenten optimaal in kunt zetten.

• Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van e-learning cursussen.

• Je ontvangt als Facilitair medewerker A een salaris van minimaal € 1.528,- maximaal € 2.016,-  volgens schaal 10 CAO Gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).

• Je wordt door ervaren collega’s ingewerkt.

• In eerste instantie wegens ziekte een contract voor 3 maanden.

• We hebben interessante extra’s voor je zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan. En natuurlijk een actieve personeelsvereniging met een afwisselend programma.

Interesse en sollicitatie
Wat denk je? Ik ga solliciteren?
Klik op de button “solliciteren” en stuur vóór 17 november 2019 je motivatiebrief (en cv) en je krijgt op 19 november 2019 een telefoontje als je wordt uitgenodigd voor een gesprek op 20 november 2019 in de ochtend. Mochten we iets vergeten zijn te beschrijven wat wel relevant is voor jou om te weten, dan kun je telefonisch contact opnemen met Jan Bolhuis via telefoonnummer 06- 83527943 (vanaf maandag 28 oktober bereikbaar). Neemt hij niet direct op, stuur dan een appje met je naam met je beknopte vraag en hij belt je terug.

Wil je meer weten over Cosis:
www.cosis.nu