Consulent Flexbureau

Introductie en uren

Het team van HR is op zoek naar een creatief denkende Consulent Flexbureau met veel verantwoordelijkheidsgevoel voor 24 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Dat je samen met je collega nieuwe flexmedewerkers werft en selecteert. Je bespreekt het functioneren van de flexmedewerkers en adviseert de locaties over de processen met betrekking tot flexibele inzet. Je bouwt de flexpool uit, verstrekt informatie aan potentiële flexmedewerkers en als er nieuwe mensen starten, zorg jij dat het administratieve proces van a tot z is geregeld.

Als er sprake is van verzuim, begeleid je de flexmedewerker hierin optimaal. Voor de flexmedewerkers ben jij, samen met je collega Consulent, het eerste aanspreekpunt en je bent dan ook een ster in het onderhouden van je relaties met de klant en kandidaat. Daarnaast heb je regelmatig overleg met de adviseurs capaciteitsmanagement om af te stemmen over de verwachte flex-behoefte van de organisatie. Je vind het leuk om steeds op zoek te gaan naar de meest optimale afstemming tussen de verschillende activiteiten binnen het Flexbureau. Verspillingen in de processen worden zoveel mogelijk gereduceerd. Je weet het team enthousiast mee te nemen, zodat het team steeds beter en slimmer kan samenwerken.

Als consulent heb je een veelzijdige functie waarin je meerdere rollen tegelijkertijd vervult. Het resultaat is dat de flexpool altijd de optimale omvang heeft met gekwalificeerde flexwerkers, zodat vraag en aanbod op elkaar aansluit. Daarnaast voelen flexwerkers zich verbonden aan de organisatie doordat jij de juiste begeleiding biedt.

Wat vragen we van je?

 • Een relevante hbo opleiding;
 • Minstens 2 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling of roostering;
 • Bewezen vaardigheid in gespreks- en adviesvaardigheden;
 • Bekendheid met het werkveld van HR en verzuim;
 • Enthousiasme en bereidheid om samen te werken met teamcoördinatoren, leidinggevenden, capaciteitsmanagement en HR aan succesvolle flexibele inzet.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Dezelfde salarisschaal als je collega's Consulent Flexbureau, minimaal € 2.085,- en maximaal € 3.189,- volgens FWG 45 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!
 • Een team waarin teamprestatie en plezier in het werk vanzelfsprekend zijn.

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor 5 februari aanstaande.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Bianca Klinkhamer, teamcoördinator HR Expertise, op telefoonnummer 06 234 406 24.

Waar staan we voor?

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Solliciteren