Business Controller | Cosis Servicecentrum

Introductie en uren

Voor het Cosis Servicecentrum zijn wij op zoek naar een Business Controller 32 - 36 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Dat je cijfers weet te vertalen naar heldere rapportages en analyses. Op deze manier weet jij Cosisbreed inzicht en advies te geven. Als business controller ben je werkzaam binnen de afdeling business control, ondergebracht binnen het servicecentrum van Cosis. Je bent een belangrijke sparringpartner van het Cosis Expertisecentrum. Als business controller neem je ook deel aan projecten en treed je soms op als projectleider.

Je adviseert over en ondersteunt bij diverse bedrijfskundige vraagstukken. Hierbij anticipeer je op veranderingen binnen de financiering van de gezondsheidzorg en wet- en regelgeving. Daarnaast draag je zorg voor de implementatie van en de aanpassing of aanscherping van beleid, inclusief het continu verbeteren van de daarbij behorende processen en controles. Tot je verantwoordelijkheden behoort onder andere het doorrekenen van projectvoorstellen op financiële haalbaarheid door middel van het maken van een business case.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bedrijfseconomie, controlling en/of accountancy.
 • Aantoonbare meerjarige ervaring in een vergelijkbare functie in een rol waarbij veel van je communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht wordt verwacht.
 • Kennis van en ervaring met geautomatiseerde financiële administratie en Excel.
 • Initiatiefrijk en creatief in het bedenken van oplossingen.
 • Analytisch, accuraat en oplettend.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Dezelfde salarisschaal als je collega's business controller minimaal € 2.853,- en maximaal € 4.211,- volgens FWG 55 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór vrijdag 14 mei 2021.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Sipko de Groot, Manager Financiën en Control op telefoonnummer 06 229 882 10. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Solliciteren