Begeleider intensieve zorg - Wonen op woon-werkboerderij Peest

Wegens uitbreiding van 12 naar 17 woonplekken zoekt Cosis voor onbepaalde tijd een Begeleider intensieve zorg (28,8 uur per week) bij Wonen op Woon- werkboerderij Peest.

Functie inhoud
Je gaat werken op een grote verbouwde boerderij waar cliënten wonen met verschillende niveaus. Er wordt gewerkt volgens de uitgangspunten van Triple C. Als begeleider bied je een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie door middel van relatieopbouw en competentieontwikkeling. Aanvoelen en aanvullen van de menselijke behoeften is een belangrijke vaardigheid.

Functie-eisen
Wat vragen wij van je?

  • Beroepsgerichte kennis op minimaal mbo niveau 3.
  • Minimaal enkele jaren ervaring met de VG doelgroep, die naast hun verstandelijke beperking ook moeilijk verstaanbaar gedrag kunnen laten zien.
  • Affiniteit met het geven van een duidelijke begeleidingsstructuur, laag EE en spiegelend kunnen werken.
  • Bereid zijn tot het draaien van wisselende diensten, door de week late diensten en slaap diensten en in de weekenden vroege, late en slaap diensten.

Verder ben je:

  • sensitief en beschik je over doorzettingsvermogen, lef en zelfreflectie;
  • stressbestendig;
  • in het bezit van goede communicatieve- en sociale vaardigheden.

Daarnaast heb je een kritische, open, stimulerende en flexibele werkhouding. Je staat stevig in je schoenen, kunt goed samenwerken en houdt je aan de afspraken. Je kunt methodisch handelen en werken vanuit de Triple C gedachte. Het voeren van de dieren doe je in de weekenden samen met de cliënten.

Aantal uren per week
Het betreft een functie van 28,8 uur per week.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische functie in een zich ontwikkelende organisatie.
  • Inschaling volgens de cao Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 35. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring bij een fulltime dienstverband, minimaal € 1.800,- en maximaal € 2.675,- bruto per maand.
  • Contract voor onbepaalde tijd.

Leuke extra’s:
Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden (voor meer informatie klik hier). Mocht je naast je werktijd nog zin hebben in een leuke activiteit zoals een stedentrip of een musical? Cosis heeft een actieve personeelsvereniging met een veelzijdig aanbod van activiteiten.

Interesse en sollicitatie
Wil jij ook werken voor één van de grootste werkgevers van het noorden? Waarbij je werkt in een klimaat waarin verantwoordelijkheid en eigenaarschap voorop staat? En waar je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen? Stuur dan een motivatiebrief en cv en wie weet word jij onze nieuwe collega! We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk op 24 november aanstaande.

Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteren’ op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel dan met Elise Sanders (Locatiehoofd) op telefoonnummer 06-13064745.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Waar staan we voor?
Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Over Woon- werkboerderij Peest.
Woon- werkboerderij Peest is een verbouwde boerderij aan de Hoofdweg in Peest. Op de boerderij wonen en werken cliënten die behoefte hebben aan een overzichtelijke leefsituatie en van daaruit vragen om wonen en werken op één plek.

Cosis maakt gebruik van 'cliëntprofielen'. Binnen woon- werkboerderij Peest bieden we hulp aan de persona Clemens. Ben je nieuwsgierig naar de persona's van Cosis, klik dan hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren