Begeleider B - Ouder- en Kindhuis

"Wegens vertrek van een medewerker zoekt Cosis een Begeleider B (niveau 3) voor 24 uur per week. Heb jij kennis van ontwikkelingspsychologie en ervaring met persoonlijkheidsstoornissen? Ben je een stevige persoonlijkheid die zich zelf niet omver laat blazen en vind jij het leuk om met kinderen en volwassenen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!"

Functie inhoud
Jouw werkplek
Jouw werkplek is een ouder- en kind huis met 24-uurs voorziening. Hierbij woont de ouder met het kind op de voorziening. Vanuit Cosis krijgen ze hulp en ondersteuning, gericht op hun eigen leven en/of het leven van de kinderen. Dit omdat ze het (tijdelijk) niet alleen kunnen. Vaak hebben de ouders een verstandelijke op psychische beperking en krijgen ze in het ouder en kind huis 24 uur begeleiding.

Functie-eisen
Binnen onze ouder- en kindvoorziening zijn wij op zoek naar een Begeleider (niveau 3). Wij zoeken iemand die ondanks ingewikkelde omstandigheden een vertrouwde en gezellige basis voor onze cliënten kan bieden. Je haalt plezier uit de kleine dingen als een activiteit doen of een wandeling maken. Tijdens je begeleiding bevorder je de zelfredzaamheid van onze cliënten, door ze zoveel mogelijk zelf te laten doen. Je kunt snel inspelen op veranderingen in de omstandigheden, het gedrag en of de hulpvraag. Je kunt in je werk altijd terugvallen op een Begeleider D en andere enthousiaste collega’s voor overleg en advies. Samen staan jullie voor een prachtig resultaat; zorgen dat onze cliënten (weer) grip op hun leven krijgen.

Binnen Cosis behoor je voor aanvang van je dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

Aantal uren per week
Het betreft een functie voor 24 uur per week.

Wat bieden wij?
Cosis biedt jou een uitdagende en veelzijdige functie, met veel ontwikkelingsmogelijkheden via e-learning en cursussen. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg. Voor meer informatie klik hier. Deze functie is ingeschaald in FWG 30. Mocht je naast je werktijd nog zin hebben in een leuke activiteit zoals een stedentrip, of een musical? Cosis heeft een actieve personeelsvereniging, met een veelzijdig aanbod van activiteiten.

Interesse en sollicitatie
Enthousiast geworden? Solliciteer direct!
Herken jij je in ons gevraagde profiel? Stuur dan een motivatiebrief en cv , via de knop ‘solliciteren’. We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk op donderdag 19 september aanstaande. Voor vragen kan je contact opnemen op dinsdag, donderdag en vrijdag met Marleen Pellinkhof, Coördinerend medewerker op telefoonnummer 06 824 565 87.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Waar staan we voor?
Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren