Begeleider B - locatie In de Goorn in Coevorden

Vind jij het leuk om te zorgen voor ouderen met een beperking? Houd je van een huiselijke werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Cosis zoekt met spoed  een Begeleider B voor locatie In de Goorn in Coevorden.

Plaats Coevorden

Functie inhoud
In Coevorden staat woonvoorziening In de Goorn. Verspreid over vier groepen wonen 21 bewoners. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer en een gezamenlijke huiskamer. In de Goorn is één van de woonvoorzieningen van COSIS die zich gespecialiseerd heeft in de begeleiding en verzorging van ouder wordende cliënten. Binnen twee groepen wonen cliënten die vanwege hun leeftijd en/of beginnende dementie een aangepaste begeleiding, verzorging, huisvesting en dagbesteding nodig hebben (‘warme zorg’). Op de andere twee groepen wonen cliënten die meer gebaat zijn bij begeleiding, ondersteuning en verzorging vanuit een ‘sturende’ benadering. Voor alle bewoners geldt dat zij een rustige, prikkelarme omgeving nodig hebben waar begeleiding altijd en dichtbij aanwezig is, waar de ruimtes overzichtelijk zijn en waar structuur geboden wordt in het dagelijkse leven.

Functie-eisen
Wat vragen we van je?
Je hebt:
• een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau 3;
• minimaal enkele jaren werkervaring in de werksoort VG;
• affiniteit met doelgroep ouder wordende en/of dementerende bewoners;
• tevens inzetbaar voor doelgroep met dubbele diagnose VG en bijkomende beperkingen (m.n. autisme);
• een kritische, open, stimulerende en flexibele houding.

Je kunt:
• cliënt gericht werken;
• uiteraard ook een Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen.

Je bent:
• in bezit van goede communicatieve- en sociale vaardigheden;
• bereid tot het draaien van wisselende diensten en nachtdiensten (wakkere wacht).

Aantal uren per week
Het betreft een functie voor 22 uur per week.

Wat bieden wij?
• Cliënten, bewoners en collega’s die blij zijn om jou te zien.
• Een locatie of afdeling waarop je trots kunt zijn.
• Een team waarin teamprestatie en plezier in het werk vanzelfsprekend zijn.
• Collega's die net als jij alles uit de dag halen.
• Een tevreden glimlach aan het einde van de dag.
• Dezelfde salarisschaal als je collega’s Begeleider B: minimaal € 1.707,- en maximaal € 2.546,- volgens FWG 30 van de CAO   Gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
• Een contract voor een jaar, met uitzicht op verlenging/vast.

Leuke extra’s:
Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden (voor meer informatie klik hier). Mocht je naast je werktijd nog zin hebben in een leuke activiteit zoals een stedentrip of een musical? Cosis heeft een actieve personeelsvereniging met een veelzijdig aanbod van activiteiten.

Interesse en sollicitatie
Enthousiast geworden? Solliciteer direct!
Wil jij ook werken voor één van de grootste werkgevers van het noorden? Waarbij je werkt in een klimaat waarin verantwoordelijkheid en eigenaarschap voorop staat en waar je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen? Stuur dan een motivatiebrief en cv en wie weet word jij onze nieuwe collega! We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk op 23 augustus aanstaande. Sollicitaties die we later ontvangen, kunnen we niet in behandeling nemen.

De gesprekken zullen zo spoedig mogelijk na sluitingsdatum plaatsvinden.

Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteren’ op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel dan met Marga van der Velde, Begeleider D, op telefoonnummer 088 8789437.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Waar staan we voor?
Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Cosis maakt gebruik van 'cliëntprofielen'. Binnen locatie In de Goorn bieden we hulp aan de ouder wordende persona Koen. Ben je nieuwsgierig naar de persona's van Cosis, klik dan hier!

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren