Begeleider Ambulant | Thuisondersteuning Emmen

Wat vinden we belangrijk?
Ik heb professionele begeleiding nodig om mijn doelen te behalen die me in staat stellen zelfstandiger te kunnen functioneren. Ondanks mijn beperking, kan ik met begeleiding zo goed mogelijk deel nemen aan onze samenleving. Ik zou graag beter leren omgaan met mijn boosheid en kritiek. Mijn zelfvertrouwen en sociale netwerk wil ik vergroten, maar vind dit erg moeilijk. Hier zou ik graag ondersteuning bij krijgen. Met hulp van ambulante begeleiding wil ik een betaalde baan vinden en leren om zelfstandig te gaan wonen.

Wij, als Thuisondersteuningsteam Emmen Zuid, begeleiden cliënten in nauwe afstemming met zijn of haar zorgomgeving. Daarbij vinden wij het belangrijk dat je de cliënten centraal zet en zoveel mogelijk zelf laat doen. Onze cliënten wonen zelfstandig maar ondervinden problemen door hun verstandelijke beperking en/of psychiatrische aandoening. Je luistert met respect naar onze cliënten, waardoor zij zich ondersteund en begrepen voelen. Bij bijzonderheden handel je adequaat en indien nodig stem je af met je collega, een behandelaar en/of opdrachtgever (Binnen de WMO in Emmen werken we in opdracht van een hoofdaanbieder). Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor en beleef je plezier aan het solistisch werken in een team (op afstand).

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-4 niveau;
 • Solistisch kunnen werken;
 • Enkele jaren ervaring met thuisondersteuning en doelgroep GGZ en VG;
 • Vernieuwend willen zijn met betrekking tot thuisondersteuning vanuit de WMO;
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen;
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie;
 • Een collegiale instelling.


Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Dezelfde salarisschaal als je collegas Begeleider Ambulant, minimaal € 1.898,- en maximaal € 2.807,- volgens FWG 40 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Je krijgt interessante extras zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!
 • Je start met een jaarcontract. Als we tevreden zijn over je functioneren en de economische omstandigheden zijn (minimaal) gelijk gebleven, dan krijg je een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een team waarin teamprestatie en plezier in het werk vanzelfsprekend zijn.
 • Collega's die net als jij alles uit de dag halen.


Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer dan voor 10 april aanstaande.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel dan met Ruud de Jonge, Locatiehoofd, op telefoonnummer 06 518 829 25.

Waar staan we voor?
Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.