AVG Basisarts

Introductie en uren

Het Cosis Expertisecentrum zoekt een (Basis)Arts Verstandelijk Gehandicapten voor 24 tot 32 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Als Basisarts AVG ben je er, samen met circa tien collega's van de medische vakgroep, voor onze cliënten in Groningen en Drenthe. Het is een zeer gevarieerde cliëntengroep: van jong tot oud en van een lichte tot een ernstig meervoudige verstandelijke beperking.

Je levert aanvullend aan de huisarts verantwoorde medische zorg bij specifieke vragen gerelateerd aan de verstandelijke beperking. Het signaleren, onderzoeken, diagnosticeren en adviseren tot behandeling of het zelf behandelen en begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking en met een complexe (samengestelde) zorgvraag vallen onder jouw verantwoordelijkheid. In dit kader maak je deel uit van diverse multidisciplinaire teams op verschillende woonvoorzieningen voor volwassenen.

Vanuit de medische vakgroep lever je een bijdrage aan beleidsontwikkeling op het gebied van de medische zorg- en dienstverlening, zowel ten behoeve van de organisatie als met betrekking tot individuele cliënten. Daarnaast heb je telefonische achterwacht buiten kantoortijden en in de weekenden. Je werkt overwegend ondersteunend en adviserend aan het team. Bij specifieke vragen komt het hebben van een behandelrol voor.

Wat vragen we van je?

 • Een enthousiaste professional, die proactief is en voldoende flexibel om invulling te geven aan deze functie.
 • Affiniteit en bij voorkeur ervaring met de verstandelijk gehandicaptenzorg.
 • Beschikking over eigen vervoer.
 • Een BIG-geregistreerd basisarts.
 • Een positief kritische instelling.
 • Dat je wilt excelleren in je vak en dat doen wat werkelijk toegevoegde waarde heeft.
 • Dat je beschikt over analytisch vermogen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega's (Basis)Arts Verstandelijk Gehandicapten minimaal € 3.738,- en maximaal € 5.648,- volgens FWG 65 van de cao gehandicaptenzorg(op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor bepaalde tijd met zicht op verlenging.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Marieke Jager, Teamcoördinator op telefoonnummer 06 822 622 70. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?
Binnen het Cosis Expertisecentrum zijn een aantal vakgroepen (waaronder de medische vakgroep) en de afdeling Kwaliteit, Kennis en Onderzoek bij elkaar gebracht. Het Cosis Expertisecentrum heeft de rol van deskundige en kritische specialist die met kennis en advies waarde toevoegt aan de cliëntzorg. De medewerkers van het Cosis Expertisecentrum zijn vakbekwame behandelaars, adviseurs en onderzoekers en vervullen vaak de rol van regisseur. Zij werken multidisciplinair.

Het Cosis expertisecentrum heeft de rol van een deskundige en kritische specialist die met zijn kennis en advies waarde toevoegt aan de cliëntzorg. De medewerkers van het Cosis expertisecentrum zijn vakbekwame behandelaars, adviseurs en onderzoekers en vervullen vaak ook een regisserende rol. De cliëntengroep is zeer gevarieerd van jong tot oud, met een lichte tot ernstig meervoudig verstandelijke beperking.

Waar staan we voor?

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere termijn en dicht bij de mensen die we helpen. 'De Bedoeling' van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijks werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerker schakelen onze dienstverlening 'op en af' waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

'Solliciteren'