Administratief Secretarieel Medewerker cluster Wonen

Introductie en uren

Cosis zoekt een Administratief Secretarieel Medewerker voor de ondersteuning van twee leidinggevende binnen cluster Wonen. De locaties zijn gevestigd in Assen, Beilen, Smilde en Vries. Ben jij voor minimaal 28 uur per week beschikbaar en durf jij deze stap te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vinden we belangrijk?

Je biedt secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning aan twee leidinggevenden Ellen de Vries en Lisanne Ringnalda. Je vormt een extra paar oren en ogen en bent het verlengstuk van de leidinggevenden en hun teams. Je wordt gesteund als het gaat om het nemen van initiatief en daarnaast word je uitgedaagd om mee te denken. Een positief kritische houding is hierbij van belang. Je durft zowel zichtbaar als onzichtbaar te zijn, je weet wat er speelt, voelt de ruimte om zaken zelf op te pakken en zoekt de verbinding met je collegas binnen de organisatie.

Je bent degene die er niet alleen voor zorgt dat de organisatorische werkzaamheden volgens afspraken verlopen en de benodigde stukken tijdig en correct zijn aangeleverd, maar ook ben jij degene die actiepunten uit overleggen in gang zet en bewaakt. Je bent servicegericht bij het verrichten van de werkzaamheden. Omdat je veel met vertrouwelijke informatie vanuit de organisatie te maken krijgt, is het belangrijk dat je betrouwbaar en integer bent.

Wat vragen we van je?

Wil jij jouw kennis en ervaringen delen binnen het cluster Wonen en weet jij hoe de lijnen binnen een organisatie lopen? Dan kun je bij ons aan de slag als je:

  • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3 met enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
  • Helder en transparant kan communiceren.
  • Feedback kan geven en ontvangen.
  • Beschikt over een rijbewijs/auto, omdat je de locatie bezoekt.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kan overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Dezelfde salarisschaal als je collega's administratief secretarieel medewerker minimaal € 1.920,- en maximaal € 2.853,- volgens FWG 35 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
  • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 16 mei 2022. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 20 mei aanstaande.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Ellen de Vries op telefoonnummer 06 236 952 51 of met Lisanne Ringnalda op telefoonnummer 06 820 801 48. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Solliciteren