Aankomend Leidinggevende

"Wij zijn volop in beweging, beweeg jij met ons mee?"

Introductie en uren

Heb je ambitie, lef, een ondernemende houding en ben jij toe aan een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling? Ben jij de aankomend Leidinggevende waar naar wij op zoek zijn? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat vinden we belangrijk?

Dat je wilt meebouwen aan de positioneringen en professionalisering van de veelzijdige zorg die wij als Cosis bieden, omdat wij volop in ontwikkeling zijn. Je werkt vanuit onze (zorginhoudelijke) visie en bent communicatief, bedrijfsmatig en analytisch sterk. Uitgangspunt voor de ontwikkeling richting de rol van Leidinggevende is het Profiel Cosis Leidinggevende. Hierbij ligt de focus op de onderwerpen: ken jezelf, ken je rol en ken je opgave.

Je bent als mens toegankelijk, nieuwsgierig en staat autonoom in het leven. Je bent in staat om op positief kritische wijze feedback te geven/ontvangen en weet te reflecteren op eigen gedrag. Je staat stevig in je schoenen en komt afspraken na, oftewel je spreekt af, aan en uit.

 Verder is van belang dat je proactief en daadkrachtig bent, niet bang om beslissingen te nemen en hier ook voor te staan. Ontwikkelgericht, dat is wat je bent, daarnaast ben je in staat om continu te verbeteren. Je durft zichtbaar te zijn voor de CosisTeams, je weet wat er speelt en kunt de voorwaarden scheppen om mensen te laten excelleren en in beweging te krijgen. Je kunt vernieuwend denken en weet hier medewerkers bij te betrekken. Je laat voorbeeldgedrag zien, bent faciliterend, oftewel neemt niet over (zorgen dat in plaats van zorgen voor) en je blijft altijd de stip aan de horizon zien.

Tot slot vinden wij het belangrijk dat je over goede sociale vaardigheden beschikt, zoals tact, stimuleren en overtuigingskracht. Daarnaast beschik je ook over coachende kwaliteiten om medewerkers te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling. Je vindt het een vanzelfsprekendheid dat CosisProfessionals handelen vanuit eigenaarschap, dit laten zien door verantwoordelijkheid te nemen en elkaar hier ook op aan spreken.

Wat vragen we van je?

 • Je hebt een open houding, bent leergierig en heb een goede dosis ambitie.
 • Een inspirerende persoonlijkheid en iemand met gevoel voor coaching.
 • Afgeronde hbo-opleiding.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze organisatie.
 • Een rijbewijs/auto.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid om een opleiding te volgen die bijdraagt aan jou doorgroei richting de functie van leidinggevende binnen Cosis.
 • Een traject dat aansluit bij jouw behoefte om te groeien naar functie van leidinggevende binnen Cosis.
 • Volop aandacht voor (doorlopende) leiderschapsontwikkeling.
 • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet ertoe!
 • Een unieke kans binnen onze organisatie, die volop in ontwikkeling is.
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor maandag 13 juni 2022. De gesprekken vinden plaats in de week van 20 juni aanstaande. Een assessment en een referentie is onderdeel van de procedure.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met HR-secretariaat telefoonnummer 06 102 081 31. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen. Het inwinnen van een referentie is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Solliciteren