2 x Begeleider B (28 uur) - Compagniesterpoort Hoogezand (2019-1080)

Cosis zoekt voor locatie Compagniesterpoort (Hoogezand) 2 Begeleiders B (28 uur per week). Kun jij de cliënten zo ondersteunen dat zij hun zelfredzaamheid behouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je brengt veel tijd met onze cliënten door en kunt, ook als de omstandigheden ingewikkeld zijn, een vertrouwde en gezellige basis voor ze creëren. Je weet een gewone dag leuk te maken, samen met jou genieten onze cliënten van kleine dingen zoals een activiteit doen, een kort gesprek voeren of een wandeling maken.

Je hebt humor en engelengeduld, je bevordert de zelfredzaamheid van cliënten door ze zoveel mogelijk zelf te laten doen. Je kunt de cliënt en zijn gedrag goed lezen. Je speelt snel in op veranderingen in de omstandigheden, het gedrag of de hulpvraag. Een drukke werkdag kun jij zo indelen dat de cliënten dit niet opmerken, omdat jij de rust uitstraalt waaraan zij behoefte hebben.

Je kunt in je werk altijd terugvallen op een Begeleider C en andere enthousiaste collega’s voor overleg en advies. Samen staan jullie voor een prachtig resultaat; zorgen dat onze cliënten (weer) grip op hun leven krijgen. Het gesprek aangaan vind je normaal, je overlegt met collega’s over wat je opvalt bij een cliënt, maar gaat ook het gesprek niet uit de weg over hoe jullie als team nog beter kunnen functioneren.

Wat vragen we van je?
• Je hebt kennis: je hebt minimaal een afgeronde en gerichte MBO 4 opleiding.
• Je hebt ervaring; het liefst meerjarige ervaring met onze doelgroep (ZZP 3 – 7).
• Je kunt ons een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.
• Je bent flexibel in werkdagen en werktijden (ook weekend- en soms slaapdiensten).
• Je bent bereid je voor langere tijd te verbinden aan de locatie.
• Je beschikt over een rijbewijs en een auto.
• Je bent Triple-C opgeleid (of bereid deze opleiding te volgen).

Aantal uren per week
Je werkt gemiddeld 28 uur per week.

Wat bieden wij?
• Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning;
• Je ontvangt als Begeleider B een salaris van min. € 1.707,- max. € 2.546,- volgens schaal 30 CAO Gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband en exclusief onregelmatigheid);
• Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!
• Je komt in een team met een hoge mate van zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap.

Interesse en sollicitatie
Je kunt solliciteren door hier te klikken. Stuur uiterlijk dinsdag 25 juni 2019 je beste motivatiebrief (en cv). Vul het formulier in en maak je account aan. Via dit account kun je ook de voortgang van je sollicitatie volgen. Mochten we iets vergeten zijn te benoemen wat wel relevant is voor jou om te weten, dan kun je telefonisch contact zoeken met Ludy Corveleijn (zorgposthoofd) op 06-22207076. Neemt hij niet direct op, stuur dan een appje met je naam met je beknopte vraag en je wordt teruggebeld.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Waar staan we voor?
Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Wil je meer weten over Cosis?
Breng een bezoek aan onze prachtige website en lees over onze organisatie en onze bedoeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.