Senior beleidsonderzoeker (s)

Ben jij een ervaren en enthousiaste beleidsonderzoeker met passie voor het geven van inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen, bijvoorbeeld rondom jeugd/Wmo? Ben jij een inspirerende sparringpartner en adviseur voor bestuurders, ambtenaren en professionals? Kan jij actuele ontwikkelingen vertalen naar effectieve beleidsinformatie voor gemeenten en andere belanghebbende partijen op basis van monitoring, evaluaties en prognoses? Wil je daarin echt het verschil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als senior beleidsonderzoeker bij Sociaal Planbureau Groningen en Trendbureau Drenthe breng je trends en ontwikkelingen in kaart, analyseer je deze en maak je ze inzichtelijk voor een breed publiek. Daarnaast verricht je verdiepende onderzoeken voor onze opdrachtgevers.

Wat vragen wij?

De collega die wij zoeken voldoet aan het volgende profiel:

  • een nieuwsgierige, open en stevige persoonlijkheid met uitgesproken ambitie;
  • een afgeronde relevante wo-opleiding en meerdere jaren aantoonbare kwantitatieve en kwalitatieve onderzoekservaring;
  • inspirerende sparringpartner en adviseur;
  • ervaring met en succesvol in het zelf verwerven van opdrachten;
  • is betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen blijkend uit visie, netwerk en ervaring;
  • heeft meer van de wereld gezien dan eigen werk en is een strategisch en analytisch denker.

Wie zijn wij?

Je werkt voor en bouwt mee aan de ontwikkeling van CMO STAMM en meer specifiek Sociaal Planbureau Groningen en Trendbureau Drenthe. Sociaal Planbureau Groningen en Trendbureau Drenthe zijn onafhankelijke onderzoeksinstituten die trends en ontwikkelingen voor het sociaal domein in kaart brengen. Zij zijn een onderdeel van CMO STAMM.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende baan (32 tot 36 uur per week) in een dynamische, flexibele organisatie met uitdagende opdrachten, (professionele) ruimte om je te ontwikkelen en collega’s met passie voor het werken aan een betere samenleving. Een omgeving waarin ondernemerschap en creativiteit gewaardeerd worden. Het is een functie voor 1 jaar met zicht op een vaste aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 5.225 bruto per maand (schaal 10/11) bij een volledig dienstverband (36 uur).

Herken je je in dit profiel en wil je graag bij ons aan de slag als senior beleidsonderzoeker en meebouwen aan Sociaal Planbureau Groningen en Trendbureau Drenthe? Stuur dan uiterlijk zondag 3 oktober 2021 je CV plus motivatie naar onder vermelding van ‘sollicitatie senior onderzoeker’.

De selectiegesprekken worden gepland in de eerste week van oktober. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Marja Janssens, senior onderzoeker, 06-12747828, m.janssens@cmostamm.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wel waarderen we het als je deze vacaturetekst verspreidt.