Vakantiekracht Bloedafname

Ben jij op zoek naar een afwisselende vakantie-/bijbaan voor de zomerperiode? Kom dan werken als (vakantie)medewerker bloedafname bij de afdeling Bloedafname van Certe!
Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten die ervaring hebben met bloedafname voor onze routes en spreekuren in de regio’s Groningen, Drenthe en Friesland. Naast het werken op onze priklocaties, ga je met de Certe auto op pad om routes rijden, waarbij je zelfstandig langs patiënten gaat om bloed af te nemen.  
Wij zoeken medewerkers die flexibel inzetbaar zijn in het team van de bloedafname. In de (zomer)vakanties ben je veel beschikbaar zodat ons team van de Bloedafname goed kunt ondersteunen. Onze priklocaties hebben verschillende openingstijden. Wij zoeken daarom collega’s die zowel ’s ochtends als ’s avonds beschikbaar zijn van 06.45 uur tot 19.00 uur.

Bijbaan
Als je ook voor en na de zomervakantie voor enkele uren per week beschikbaar bent, dan is deze leuke baan ook als bijbaan mogelijk. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Wat heb je nodig:

  • Werk of stage-ervaring met het afnemen van bloed;
  • Je studeert/bent afgestudeerd aan een medische opleiding voor analist, doktersassistent, verpleegkundige of arts;
  • Je bent enthousiast en hebt een hands-on-mentaliteit;
  • Je bent patiëntgericht, representatief en communicatief vaardig.

Certe biedt jou…
Een afwisselende en flexibele vakantiebaan. Jouw werkdagen worden flexibel ingepland en je rooster wordt tijdig verstrekt zodat je weet waar je aan toe bent. Je krijgt een goed en gedegen inwerktraject, zodat je met zelfvertrouwen aan de slag kan. Jouw uurloon is gebaseerd op functieschaal 35 vanuit de cao Ziekenhuizen. Je ontvangt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en 8,33% vakantietoeslag.

Heb je nog vragen of wil je meer weten?
In de regio Groningen zijn we op zoek naar medewerkers die flexibel inzetbaar zijn en in de bouwvakvakantie fulltime (36 uur) beschikbaar zijn.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annet Pepping (teammanager Bloedafname Centraal) op telefoonnummer: 06-42455562

In de regio Drenthe zijn we opzoek naar flexibele medewerkers voor 15-25 uur in de week.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hennie Bosscha (teammanager Bloedafname Zuid) op telefoonnummer: 06-83272352.

Voor de regio Friesland zijn we op zoek naar medewerkers die 15-25 uur beschikbaar zijn. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bertha Cuperus op telefoonnummer: 06 – 30 23 05 71

In het sollicitatie formulier kan je aangeven voor welke locatie je solliciteert en voor hoeveel uur je beschikbaar bent.

Ben jij die nieuwe collega die wij zoeken?
We ontvangen graag jouw cv met een korte bondige maar enthousiaste motivatie. Je kunt solliciteren tot 1 maart via certe.nl.
In het sollicitatie formulier kan je aangeven of je ervaring hebt met bloedafname, of je een rijbewijs hebt, hoeveel uren je beschikbaar bent en of je geïnteresseerd  bent in een bijbaan na de zomervakantie.