Senior Medewerker Financiële Administratie

Heb jij ervaring met financiële administratie en wil jij bijdragen aan een betere zorg in Noord-Nederland? Werk je graag in een dynamische omgeving, sta je stevig in je schoenen en ben je communicatief vaardig? Dan biedt Certe jou een functie als Senior Medewerker Financiële Administratie!

Zou je alvast kennis willen maken met de teammanager Mariska of met Gerda, Senior Medewerker Financiële Administratie (mogelijk jouw nieuwe directe collega) voordat je solliciteert? Laat het ons weten en kom alvast een kop koffie of thee drinken...

Het team
De Financiële & Personele Administratie is op zoek naar een Senior Medewerker Financiële Administratie. Je komt in een ambitieus en gedreven team, waarin naast stevig en zelfstandig doorwerken er ook zeker ruimte is voor humor en collegialiteit. Het team bestaat uit vierentwintig collega's. Samen met jouw directe collega Senior Medewerker Financiële Administratie werk je vanuit onze locatie in Groningen. Deels thuiswerken behoort na de inwerkperiode ook tot de mogelijkheden, behalve op donderdag. Op donderdag komt de Financiële Administratie samen op locatie voor overleg. Ook naast werktijd organiseert het team regelmatig een borrel, biosavond of teamuitje.

De functie
Als Senior Medewerker Financiële Administratie hou jij je bezig met de maand- en jaarafsluitingen, zodat de kosten en vorderingen juist en de opbrengsten en schulden volledig in het financieel systeem Exact Globe staan. Je stelt complexe berekeningen op. Je bent aanspreekpunt voor de accountant en levert gedeelten van het accountantsdossier op. Naar aanleiding van de door jou verrichtte werkzaamheden kunnen de controllers rapportages (maandrapportages en jaarrekening) uitwerken en bespreken met de divisies.

Je bewaakt ontwikkelingen ten aanzien van wet- en regelgeving en vertaalt deze in de administratie. Je bent een vraagbaak voor andere mensen van het team en andere collega's. Het is een pré als je affiniteit en ervaring hebt met belastingvraagstukken.

Wie ben jij?
Je werkt van nature accuraat en efficiënt. Je weet klantgericht te handelen, neemt initiatief, bent integer, flexibel, kan goed omgaan met deadlines en je kan goed samenwerken. Je weet anderen te stimuleren om volgens bepaalde procedures, regels en richtlijnen te werken.
Je werkt graag in een dynamische (zorg)omgeving waarin geen dag hetzelfde is, op een afdeling die volop in beweging is. Je bent doortastend en je vindt het een uitdaging om voor ieder probleem een oplossing te vinden.

Wat heb je nodig?
• Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau.
• Je beschikt over ervaring op een financiële administratie in een soortgelijke functie.
• Je hebt een groot leervermogen: je maakt nieuwe materie snel eigen.
• Je hebt (ver-)gevorderde ervaring met MS Officepakketten, zoals Excel.
• Ervaring met Exact Globe is een pré.
• Ervaring en affiniteit met belastingvraagstukken is een pré.

Certe
Als het om medische diagnostiek en advies gaat is zekerheid van het allergrootste belang. Zekerheid waar Certe elke dag weer opnieuw garant voor staat. Werken bij Certe is het centraal stellen van de patiënt, elke dag weer. Dit doen wij met betrokken en enthousiaste teams die op hoogwaardige apparatuur en in state-of-the-art laboratoria werken. Binnen Certe werken ruim 1.400 mensen op verschillende afdelingen en locaties in Noord-Nederland.

Wij bieden je:
Een afwisselende baan in een dynamische omgeving voor 32 - 36 uur per week binnen een team van professionals. De functie is in eerste instantie tijdelijk en bij goed functioneren kan dit omgezet worden
naar een vast dienstverband. Je verdient een salaris van maximaal € 4.118 bruto per maand (conform functieschaal 50, volgens de cao Ziekenhuizen). Dit hangt natuurlijk af van je opleiding en ervaring. Door de nieuwe cao ziekenhuizen komt hier per december 2023 een salarisverhoging van 5% bovenop en juni 2024 volgt nogmaals een verhoging van 5%. Je krijgt jaarlijks een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en 8,33% vakantietoeslag.

Je werklocatie wordt eerst Groningen (Paterswoldseweg). Certe heeft het voornemen om op termijn naar Drachten te verhuizen en dan zal je werklocatie in Drachten zijn.

Certe kent vanuit de cao diverse regelingen waar jij als medewerker aan kan deelnemen. Wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingsmogelijkheden om je kennis en kunde up-to-date te houden. Daarnaast biedt Certe jou onbeperkt toegang tot Goodhabitz om je ook op andere vlakken te ontwikkelen.

Binnen Certe streven we naar een eigentijdse manier van werken. Daarmee bedoelen we een toekomstbestendige manier van werken, die past bij de situatie van nu. Eén van de manieren van werken die we vanuit Certe willen faciliteren is het thuiswerken. Wij bieden daarom een thuiswerkvergoeding van € 2 per dag en je kunt een voucher ter waarde van € 750 euro aanvragen om thuiswerkproducten te bestellen.

Kom jij ons team versterken?
Dan zien we graag je brief en cv tegemoet. Je kan tot en met 4 juni reageren via de website van Certe. De gesprekken vinden plaats op donderdag 8 en/of dinsdag 13 juni .

Voor meer informatie over de vacature of voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek tijdens een kopje koffie of thee op onze locatie aan de Paterswoldseweg kun je contact opnemen met Mariska Dekker, Manager Financiële Administratie via telefoonnummer: 06 - 835 30 343.