Senior Accountmanager met ambitie

Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Wij leveren hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Ziekenhuizen, (huis)artsen, verloskundigen en daarmee honderdduizenden mensen vertrouwen al jarenlang op onze zorg.

Als Certe zijn we betrokken bij 70% van de medische besluitvorming in Noord-Nederland. We werken over de lijnen van zorg in het netwerk van zorgaanbieders. We zijn gericht op patiënten/burgers, onze aanvragers (zoals huisartsen en medische specialisten) en contractanten (zoals zorgverzekeraars ziekenhuizen, instellingen, GGD). Essentieel is dat naast de medische inhoud ook de organisatorische en financiële afspraken goed geborgd zijn en blijven. Zo werken we samen met onze zorgpartners aan een langer gezond leven.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijke voor het actief signaleren van wat er speelt in de regio, vertaalt dit van “buiten naar binnen”, organiseert oplossingen en komt tot realistische afspraken met meerwaarde.
Je werkt samen met jouw collega accountmanagers en een team relatiebeheerders voor de huisartsen, ziekenhuiszorg, verpleeg- en verzorgingshuizen en diverse andere instellingen aan de versterking van de gezondheidszorg in Noord-Nederland, in het algemeen en de regionale positionering van Certe. Je stelt omgevingsanalyses op en vertaalt in afstemming ook met de medische disciplines de hieruit verkregen informatie naar de dienstverlening en het portfolio van onze organisatie en werkt actief mee aan de uitwerking van de dienstverlening naar concrete doelstellingen en resultaten. 
Op basis van deze analyse identificeer je ontwikkelingen, organiseer en optimaliseer je de samenwerking met onze samenwerkingspartners en met alle stakeholders binnen Certe. Daarnaast ben je leidend in de uitvoering van projecten die vanuit de portefeuille worden geïnitieerd. Als accountmanager rapporteer je aan de directeur Waarde.

Wat zijn je kwaliteiten?

 • Academisch denk- en werkniveau en minimaal 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring of aantoonbare affiniteit met de diagnostiek branche en/of kennis van de financiering van de gezondheidszorg is een pre.
 • Een resultaatgerichte leider met sterke communicatieve vaardigheden, een verbinder puur sang, een integrale denker en doener.
 • Je hebt impact door te werken en denkend vanuit het patiënten perspectief en dit te vertalen naar de zorgnetwerken en de rol en meerwaarde van Certe in de keten.
 • Je hebt aantoonbaar goede analytische vaardigheden, werkt procesgericht en hebt een sterk ontwikkeld cijfermatig en data inzicht.
 • Je werkt gemakkelijk samen in multidisciplinaire teams en beschikt over een natuurlijk overwicht.
 • Je bent energiek, vasthoudend en organisatorisch sterk.

Wat heeft Certe je te bieden?

 • Een uitdagende functie in een enthousiast team binnen een organisatie en een deelgebied in de gezondheidszorg met volop dynamiek en beweging.
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (vanuit de cao Ziekenhuizen).

Kom jij ons team versterken?
Zie jij jezelf terug in deze functie? Reageer dan voor 16 augustus 2020 via het sollicitatieformulier op de website van Certe.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

Jacob Dijkstra, directeur Waarde per mail op jacob.dijkstra@certe.nl. Hij is afwezig ivm vakantie van 20 juli t/m 16 augustus 2020.
Foeke Jan Talsma, HR Adviseur a.i. per telefoon op: 06-13654868. Hij is afwezig ivm vakantie van 03 juli t/m 03 augustus 2020.

Procedure
De gesprekken zijn gepland op 27 of 28 augustus 2020 en een eventueel 2e gesprek is gepland op 04 september 2020.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure en wordt gehouden op 10 of 11 september 2020.