Planner

Wil je waarde toevoegen aan de gezondheidszorg in Noord Nederland? Vind je het leuk om een zo optimaal en gezond mogelijk rooster te maken waar medewerkers én hun leidinggevenden blij van worden? Ben je communicatief sterk, heb je analytisch vermogen en ben je een uitblinker in het vinden van oplossingen? Houd je van puzzelen, ben je stressbestendig en durf je ongevraagd advies te geven? Ben jij een ervaren Planner of een aanstormend talent? Dan hebben wij de leukste vacature in de gezondheidszorg voor jou!

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een efficiënte, logische en betrouwbare planning. Je houdt tijdens het plannen rekening met de beschikbare capaciteit, planningseisen, wet- en regelgeving en standaardafspraken. Je bent als planner een spin-in-het-web en werkt nauw samen met diverse afdelingen, teammanagers en coördinatoren. Met behulp van onze planningssoftware ORTEC WS en jouw ‘planners-intellect’ ben je verantwoordelijk voor een optimaal resultaat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een optimale inrichting van de roosters voor alle medewerkers van Certe.

Naast jouw dagelijkse taken, help je mee om ons planningsproces toekomstbestendig te maken. We zijn bezig met diverse procesoptimalisaties en het verder ontwikkelen van onze visie op planning. Jij kunt hierbij een waardevolle rol spelen. Je draagt proactief bij aan kwaliteitsverbeteringen en procesoptimalisaties en stelt kritische vragen. Je werkt zelfstandig verbeteracties uit of neemt deel in verbeterprojecten.

Jouw profiel
Je hebt HBO werk- of denkniveau en hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, of je hebt een afgeronde HBO opleiding en gaat graag deze uitdaging aan!

Jij bent enthousiast en energiek, kunt goed samenwerken en coördineren en bent creatief in het vinden van oplossingen en denken vanuit andere invalshoeken. Omdat je werkt met privacy gevoelige informatie is het belangrijk dat je integer bent. Ook heb je, gezien de ontwikkelingen die spelen bij Certe, oog voor procesoptimalisatie en automatisering.

Certe
Als het om medische diagnostiek en advies gaat is zekerheid van het allergrootste belang. Zekerheid waar Certe elke dag weer opnieuw garant voor staat. Binnen Certe werken ruim 1.300 mensen op verschillende afdelingen en locaties in Groningen, Friesland en Drenthe.

Werken bij Certe is het centraal stellen van de patiënt, elke dag weer. Dit doen wij met betrokken en enthousiaste teams die met hoogwaardige apparatuur en in state-of-the-art laboratoria werken. Ook de ondersteunde diensten dragen hier aan bij, met de focus op het bieden van meerwaarde voor onze interne en externe klanten.

Wij bieden jou
Een prachtige functie voor 32 – 36 uur per week! Een contract voor bepaalde tijd voor de periode van één jaar met mogelijkheid voor verlenging als het van beide kanten goed bevalt. En een salaris gebaseerd op cao Ziekenhuizen, functieschaal 40 (maximaal €3.025,-) of 45 (maximaal €3.322,-), afhankelijk van je kennis en ervaring. Je krijgt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en je kan met het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld je sportabonnement uitruilen.

Certe vindt persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingen om je kennis en kunde up-to-date te houden. Daarnaast biedt Certe jou onbeperkt toegang tot Goodhabitz om je ook op andere vlakken te ontwikkelen

Kom jij ons team versterken?
We ontvangen graag via het sollicitatieformulier op onze website jouw cv en een motivatie waaruit blijkt dat deze functie jou op het lijf geschreven is. Ook een filmpje waarin je jezelf voorstelt is welkom, maar niet verplicht. Je kunt solliciteren tot 8 november.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 15 en 18 november.

Wil je meer weten?
Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Ilse te Wies, Teammanager Centraal Planbureau, via i.tewies@certe.nl of 06 – 13 41 92 38.