Onderzoeksassistent Certe project Lifelines (flexpool)

Ben jij een hbo/wo student aan de opleiding verpleegkunde, geneeskunde, fysiotherapie of medische laboratorium onderwijs en heb je tijd over om passende werkervaring op te doen? Of ben je een ervaren (gepensioneerde) medewerker met medische achtergrond en zoek jij voor enkele uren een medische functie naast je baan, gezin of andere werkzaamheden? Kom dan werken als onderzoeksassistent bij Certe voor het project Lifelines in onze flexpool!

Lifelines en Certe
Lifelines verzamelt sinds 2006 van 167.000 vrijwillige deelnemers in Noord-Nederland allerlei data en lichaamsmaterialen die beschikbaar gesteld worden voor wetenschappelijk onderzoek. De deelnemers worden 30 jaar gevolgd, waarbij ze elke vijf jaar op locatie komen voor het doen van metingen, cognitietesten, het inleveren van urine en het afstaan van bloed. Voor de uitvoering van de 3e onderzoeksrondes slaan Lifelines en Certe de handen ineen.

De functie
Wij zoeken flexibele onderzoeksassistenten voor de ondersteuning van de uitvoering van de 3e onderzoekronde van Lifelines. Je gaat werken op onze locaties in de noordelijke provincies, samen met de allround en ervaren collega’s. Je wordt minimaal 3 uur per week ingezet op de ochtenden van maandag t/m vrijdag van 07.20 – 10.20 uur. Afhankelijk van jouw opgegeven beschikbaarheid kan je meer uren worden ingezet.  

Wat ga je allemaal doen als flexibele onderzoeksassistent?

  • Je prikt bloed (venapunctie);
  • Je neemt urinebokalen in;
  • Je maakt de verkregen materialen klaar voor verzending naar het laboratorium;

Afhankelijk van je ervaring en de ontwikkelingen bij Lifelines is op termijn uitbreiding van het aantal contracturen mogelijk. Hierbij worden dan ook je taken uitgebreid met metingen als bloeddruk, lengte/gewicht en ECG. 

Als onderzoeksassistent…

  • Heb je een hbo/wo medische opleiding afgrond of zit je in ieder geval in het 3e studiejaar van de opleiding hbo-verpleegkundige, fysiotherapie, hbo-laboratorium onderwijs, bewegingswetenschappen of geneeskunde;
  • Ben je minimaal 3 uur per week inzetbaar, waarbij je deels aan de hand van jouw beschikbaarheid wordt ingeroosterd. Je bent beschikbaar voor de ochtenden op maandag t/m vrijdag (07.20 – 10.20 uur).   
  • Is het een pre als je in bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.
  • Ben je in ieder geval 6-12 maanden beschikbaar.

Daarnaast verwachten wij van jou een enthousiaste en dienstverlenende houding, ben je in staat om nieuwe materie snel eigen te maken, kan je goed werken met strikte procedures en heb je een proactieve houding.

De opleiding
Om de functie van flexibele onderzoeksassistent uit te kunnen voeren, biedt Certe je een op maat gemaakte opleiding, afhankelijk en passend bij jouw stage- en/of werkervaring. Deze bestaat uit zowel theorie, praktijk als ‘training-on-the-job’. Na ongeveer vier dagen opleiding, kan je deels zelfstandig aan de slag.

Certe biedt jou…
Een leerzame (medische) baan voor in ieder geval 3 uur per week binnen een organisatie die waarde wil toevoegen aan de gezondheidszorg. Je gaat werken met enthousiaste collega’s, die zich volledig inzetten voor het project Lifelines. Certe biedt je een arbeidsovereenkomst voor een half jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Jouw salaris is in overeenstemming met de cao Ziekenhuizen, functieschaal 35 en bedraagt max. € 2.798,-.  
Je ontvangt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en je krijgt 8,33% vakantiegeld.
Certe kent een actief beleid als het gaat om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zo hebben wij een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je de mogelijkheid hebt om je sportabonnement uit te ruilen of met voordeel een elektrische fiets aan te schaffen. Daarnaast kan je onbeperkt trainingen volgen via Good Habitz en stimuleren wij het opdoen van (functie gerelateerde) kennis via opleidingen.
Daarnaast organiseren wij jaarlijks diverse evenementen met het thema vitaliteit.

Solliciteren
Heb jij zin in deze interessante baan? Solliciteer dan snel via de ‘solliciteer nu’ button op de website van Certe! Je kan bij je sollicitatie aangeven hoeveel uur en op welke dagen je beschikbaar bent, in welke regio je kan werken en of je beschikt over eigen vervoer.

Procedure
Je kan t/m 8 november solliciteren. Gedurende de rest van de maand november zullen wij sollicitatiegesprekken voeren om te kijken of je passend bent voor onze flexpool.
Het kan daarom wat langer duren voordat je een reactie krijgt op jouw sollicitatie. In ieder geval ontvang je uiterlijk in de laatste week van november meer informatie over de procedure.
Je krijgt altijd een ontvangstbevestiging van ons. Heb je deze niet gekregen, adviseren wij je om in je spam-mailbox te kijken.

Wil je meer weten?
Dan kan je contact opnemen met:

  • Dianne Rispens (Teammanager) via tel. 06 – 82 97 48 62
  • Cora Kremer (Coördinator) via tel. 06 – 22 16 31 91