Onderzoeksassistent Lifelines Drenthe

Zoek jij een afwisselende baan binnen een organisatie die waarde toevoegt aan de gezondheidszorg? Heb je een (bijna) afgeronde medische opleiding en ben je 16 tot 32 uur per week beschikbaar om functieonderzoeken uit te voeren? Dan is deze functie iets voor jou!

Lifelines en Certe
Lifelines verzamelt sinds 2006 van 167.000 vrijwillige deelnemers in Noord-Nederland allerlei data en lichaamsmaterialen die beschikbaar gesteld worden voor wetenschappelijk onderzoek. De deelnemers worden 30 jaar gevolgd, waarbij ze elke vijf jaar op locatie komen voor het doen van metingen, cognitietesten, het inleveren van urine en het afstaan van bloed. Voor de uitvoering van de derde onderzoeksronde slaan Lifelines en Certe de handen ineen.

De functie
Wij zoeken Onderzoeksassistenten voor de uitvoering van de 3e onderzoekronde van Lifelines. Wij zoeken nieuwe collega's voor de locaties in Emmen, Assen, Hoogeveen en Stadskanaal (GR). Je wordt ingezet in de regio Drenthe en incidenteel in andere regio's als er sprake is van ziekte of vanwege de vakanties.

Wat ga je allemaal doen als Onderzoeksassistent?
Je begeleidt de deelnemers intensief  en verricht in die tijd diverse metingen zoals het maken van een ECG's en je voert longfunctieonderzoek uit;Je hebt intensief contact met de deelnemers en weet hoe je specifieke doelgroepen moet benaderen, zoals kinderen en/of ouderen;Je verricht diverse metingen (bloeddruk, lengte en gewicht, heup- en middelomvang);Je prikt bloed (venapunctie).

Als onderzoeksassistent...
Heb je een medische opleiding gevolgd of ben je in de afrondende fase. Je kan denken aan studies zoals doktersassistent, verpleegkundige, fysiotherapie, bewegingswetenschappen en geneeskunde;Ben je in bezit van een rijbewijs en (eigen) vervoer.Ben je minimaal 16 uur per week inzetbaar, waarbij je flexibel ingedeeld wordt qua tijden en vestigingen;Ben je bereid om zo nu en dan een avond en op zaterdagochtend te werken. Deelnemers kunnen door de week terecht van 07:30 tot 20:00 uur. En op zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur;

Daarnaast verwachten wij van jou een enthousiaste en dienstverlenende houding, ben je in staat om nieuwe materie snel eigen te maken, kan je goed werken met strikte procedures en heb je een proactieve houding.

De opleiding
Om de functie van Onderzoeksassistent uit te kunnen voeren, biedt Certe je een op maat gemaakte opleiding. Deze bestaat uit zowel theorie, praktijk als 'training-on-the-job'.  Zo komt o.a. spirometrie en ECG-onderzoek aan bod en leer je andere functie-onderzoeken uitvoeren. Je wordt intensief begeleid door een trainer/coördinator zodat je na ongeveer 5 weken als zelfstandig Onderzoeksassistent ingezet kan worden.

Heb je interesse in deze leuke baan, maar ben je niet op korte termijn beschikbaar? Geen probleem! Het is mogelijk om alvast met de opleiding te starten, voordat je aan de slag gaat bij Certe. Graag gaan we hierover met je in gesprek. Je kunt dit in het sollicitatieformulier aangeven.

Een dag aan het werk voor Lifelines
Het is dinsdag, vandaag ga jij en je collega's aan de slag voor Lifelines op de verschillende onderzoekslocaties. Er zijn meer dan 100 deelnemers ingepland door het Servicebureau van Lifelines, dus dat wordt een volle dag. Jullie hebben goed zicht op wat dit onderzoek van hun professionaliteit vraagt en kunnen je inleven in de gevoelens en behoeften van deelnemers; de een vindt het spannend, een ander komt vanwege maatschappelijke belang van onderzoek, terwijl een derde de onderzoeken een waardevolle check-up voor zichzelf vindt.

Nadat je de computer en de koffieautomaat hebt aangezet, controleer je nog even of de locatie er piekfijn uitziet. Snel nog een kopje koffiedrinken met de collega's, waarna de eerste deelnemer zich meldt. "Goedemorgen, mevrouw Van der Veen!". Je stelt haar op haar gemak en doorloopt het onderzoek . Bij het afscheid help je de deelnemer nog even met haar jas. Voor ze vertrekt wil ze nog graag weten wanneer ze de uitslag van het onderzoek krijgt, je geeft haar rustig antwoord dat het zes weken duurt maar dat als er iets aan de hand is, we dit aan haar huisarts doorgeven. Dat stelt haar gerust en met een goed gevoel verlaat ze de locatie. Deze deelnemer is tevreden, dus jij ook!

Certe biedt jou...
Een afwisselende baan voor 16 tot 32 uur per week binnen een organisatie die waarde wil toevoegen aan de gezondheidszorg. Je gaat werken met enthousiaste collega's, die zich volledig inzetten voor het project Lifelines.

Certe biedt je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Jouw salaris is in overeenstemming met de cao Ziekenhuizen, functieschaal 35 en bedraagt max. € 2.798,-. Je ontvangt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en je krijgt 8,33% vakantiegeld.

Certe kent een actief beleid als het gaat om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zo hebben wij een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je de mogelijkheid hebt om je sportabonnement uit te ruilen of met voordeel een elektrische fiets aan te schaffen. Daarnaast kan je onbeperkt trainingen volgen via Good Habitz en stimuleren wij het opdoen van (functie gerelateerde) kennis via opleidingen.

Daarnaast organiseren wij jaarlijks diverse evenementen met het thema vitaliteit.

Solliciteren
Lijkt deze leuke functie je interessant? Solliciteer dan snel via de website van Certe.
Je kan reageren tot en met 30 september 2020. De gesprekken vinden naar verwachting plaats in week 41.

Wil je meer weten?
Dan kan je contact opnemen met: - Dianne Rispens (Teammanager) via tel. 06 – 82 97 48 62 - Cora Kremer (Coördinator) via tel. 06 – 22 16 31 91