Onderzoeksassistent LifeLines

Zoek jij een afwisselende baan binnen een organisatie die waarde toevoegt aan de gezondheidszorg? Heb je een (bijna) afgeronde medische opleiding, ben je 16 – 24 uur per week beschikbaar om bij Lifelines-Certe functieonderzoeken uit te voeren én heb je de beschikking over een auto? Dan is deze functie iets voor jou!

Lifelines en Certe
Lifelines verzamelt sinds 2006 van 167.000 vrijwillige deelnemers in Noord-Nederland allerlei data en lichaamsmaterialen die beschikbaar gesteld worden voor wetenschappelijk onderzoek. De deelnemers worden 30 jaar gevolgd, waarbij ze elke vijf jaar op locatie komen voor het doen van metingen, cognitietesten, het inleveren van urine en het afstaan van bloed. Voor de uitvoering van de derde onderzoeksronde slaan Lifelines en Certe de handen ineen.

De functie
Wij zoeken Onderzoeksassistenten voor de uitvoering van de 3e onderzoekronde van Lifelines. Wij zoeken nieuwe collega’s voor de locaties in Drachten, Heerenveen en Sneek. Je taken bestaan onder andere uit:

  • Begeleiden van deelnemers. Je hebt intensief contact met deelnemers en je weet hoe je specifieke doelgroepen moet benaderen, zoals kinderen en/of ouderen
  • Verrichten van diverse metingen zoals het maken van een ECG's en je voert longfunctieonderzoek uit;
  • Bloed prikken (venapunctie).

Ben jij benieuwd hoe een dag van een onderzoeksassistent eruit ziet? Lees dan hier het verhaal van Jolanda van Gans, Coördinator LifeLines.

Als onderzoeksassistent…

  • Heb je een medische opleiding gevolgd op minimaal MBO-4 niveau of ben je in de afrondende fase. Je kan denken aan studies zoals doktersassistent, verpleegkundige, fysiotherapie, bewegingswetenschappen en geneeskunde;
  • Ben je in bezit van een rijbewijs en (eigen) auto;
  • Ben je 16 – 24 uur per week inzetbaar, waarbij je flexibel ingedeeld wordt qua tijden en vestigingen;
  • Ben je bereid om zo nu en dan een avond en op zaterdagochtend te werken (deelnemers kunnen door de week terecht van 07:30 tot 20:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur).

Daarnaast verwachten wij van jou een enthousiaste en dienstverlenende houding, ben je in staat om nieuwe materie snel eigen te maken, kan je goed werken met strikte procedures en heb je een proactieve houding.

De opleiding
Om de functie van Onderzoeksassistent uit te kunnen voeren, biedt Certe je een op maat gemaakte opleiding. Deze bestaat uit zowel theorie, praktijk als ‘training-on-the-job’.  Zo komt o.a. spirometrie en ECG-onderzoek aan bod en leer je om andere functie-onderzoeken uit te voeren. Je wordt intensief begeleid door een trainer/coördinator zodat je na ongeveer 5 weken als zelfstandig Onderzoeksassistent ingezet kan worden.

Certe biedt jou…
Een afwisselende baan voor 16 – 24 uur per week binnen een organisatie die waarde wil toevoegen aan de gezondheidszorg. Je gaat werken met enthousiaste collega’s, die zich volledig inzetten voor het project Lifelines. Certe biedt je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Jouw salaris is in overeenstemming met de cao Ziekenhuizen, functieschaal 35 en bedraagt max. € 2.882,- op basis van een fulltime dienstverband. Je ontvangt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en je krijgt 8,33% vakantiegeld.

Certe kent een actief beleid als het gaat om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zo hebben wij een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je de mogelijkheid hebt om je sportabonnement uit te ruilen of met voordeel een elektrische fiets aan te schaffen. Daarnaast kan je onbeperkt trainingen volgen via Good Habitz en stimuleren wij het opdoen van (functie gerelateerde) kennis via opleidingen. Daarnaast organiseren wij jaarlijks diverse evenementen met het thema vitaliteit.

Solliciteren
Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 19 mei via onze website om je interesse kenbaar te maken. Je kan in het sollicitatieformulier aangeven hoeveel uur je beschikbaar bent en naar welke locatie jouw voorkeur gaat. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 21 op locatie.

Wil je meer weten?
Dan kan je contact opnemen met:

  • Dianne Rispens, Teammanager, via telefoonnummer 06 – 82 97 48 62.
  • Cora Kremer, Coördinator Lifelines, via telefoonnummer 06 – 22 16 31 91.