Medisch Administratief Medewerker

Aan de slag als allround medisch administratief medewerker? Kom dan werken bij Certe!

Voor onze afdeling Pre-Analyse Centraal Laboratorium Groningen zoeken wij per direct enthousiaste nieuwe collega's voor de functie van Medisch Administratief Medewerker (Mdw. Pre-Analyse en/of Administratieve Unit).

Wij zoeken collega's die 3-4 dagen per week beschikbaar zijn om 24 of 32 uur te werken. De werktijden variëren van 8.00 uur tot 18.30 uur en ook werk je soms in het weekend. Je ontvangt tijdig een planning zodat je hiermee rekening kan houden.

Wat ga je doen?
Als Medisch Administratie Medewerker heb je een belangrijke rol aan de start van het diagnostische proces bij Certe. Je verwerkt grote hoeveelheden orders en formulieren voor laboratoriumonderzoek in onze zorgsystemen. Daarnaast heb je contact met 1e en 2e lijns zorginstanties zoals huisartsen. De afdeling kent diverse werkplekken waar je verschillende kennis en kunde voor nodig hebt.
Als je bij ons komt werken, krijg je een uitgebreid inwerktraject. Je krijgt een ervaren mentor aangewezen waar je altijd bij terecht kan. Je vindt het leuk om routinematig te werken, maar je houdt er ook van om je te verdiepen in specifieke (uitzoek) orders. Daarnaast denk je graag mee met procesverbetering en digitalisering op de afdeling. In de toekomst zullen deze thema's een grotere rol krijgen op de afdeling.

Wat heb je nodig?
Om je werk goed te kunnen doen, is het prettig als je enige ervaring hebt met het verwerken van (medische) administratieve gegevens of bijvoorbeeld patiëntmateriaal. Het is een pre dat je kennis hebt van medische terminologie. Je kan zeer accuraat werken en je hebt ervaring met (zorg)computersystemen of bent hierin snel ingewerkt. Daarnaast ben je communicatief vaardig, stressbestendig en heb je een groot lerend vermogen. Wij verwachten dat je een betrokken medewerker bent, die zowel zelfstandig als in een team goed functioneert.

Wij zoeken kandidaten die bij voorkeur een opleiding hebben afgerond als doktersassistent of als laborant. Heb je geen medische opleiding, maar wel veel ervaring met administratie en de zorg? Dan zien wij jouw sollicitatie ook van harte tegemoet!

Certe biedt jou...
Wij bieden een allround functie aan, met een gedegen inwerktraject! Wij bieden een tijdelijke overeenkomst aan voor 6-8 maanden waarbij kans is op verlenging. Als je aan de slag gaat bij Certe, val je onder de cao ziekenhuizen. De inschaling is gebaseerd op FWG 30. Afhankelijk van je ervaring, vindt de inschaling plaats. Je krijgt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en 8,33% vakantiegeld.

Certe kent een actief beleid als het gaat om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zo hebben wij een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je de mogelijkheid hebt om je sportabonnement uit te ruilen of met voordeel een elektrische fiets aan te schaffen. Daarnaast kan je onbeperkt trainingen volgen via Goodhabitz. Daarnaast organiseren wij jaarlijks diverse evenementen met het thema vitaliteit.

Heb je nog vragen of wil je meer weten?
Neem dan contact op met Petra Tuinstra (teammanager Pre-Analyse CLG) telefoon: 06-2014 6111.

Procedure
Je kan solliciteren tot 27 november. In het formulier kan je aangeven of je voor 24 of 32 uur beschikbaar bent.

Let op: Indien er veel sollicitaties zijn op de vacature, kan de sluitingstermijn vervroegd worden.

De gesprekken zullen worden vermoedelijk gehouden in week 49. De gesprekken zijn met de teammanager en een of twee collega's van de afdeling.