Medewerker Voorraadbeheer en Magazijn

Wil jij onderdeel uitmaken van een gedreven team, waarin naast stevig en zelfstandig doorwerken, er ook zeker ruimte is voor humor en collegialiteit? Ben jij energiek, enthousiast, een aanpakker en wil je een bijdrage leveren aan de gezondheidszorg van morgen? Word dan Medewerker Voorraadbeheer en Magazijn voor onze splinternieuwe locatie aan de Verlengde Bremenweg in Groningen.

Het is dinsdagochtend, vandaag heb je een vroege dienst en je start om 7.00 uur. Samen met je directe collega die ook vroeg start beginnen jullie de dag met een kop koffie, de andere twee collega’s starten om half negen. Jullie starten de PC op en bekijken in het onlinesysteem de aanvragen die jullie te verwerken hebben. Dat zijn er voor vandaag een behoorlijk aantal. Jullie zetten er een lekker muziekje bij aan en gaan van start met het orderpicken. Het magazijn is groot, maar op de lijst van de bestelde producten staat precies waar je ze kunt vinden. Er zitten vandaag bestellingen bij van huisartsen, spreekuren, regioposten en een aantal ziekenhuislocaties. Voor het Klinisch Chemisch laboratorium in het Martini ziekenhuis heb je een flinke bestelling. Er zitten een aantal dozen met reagentia bij, deze voorzie je van speciale etiketten. Aan het eind van de ochtend heb je het grootste gedeelte van de bestelling bij elkaar gezocht. Je verpakt ze op de juiste manier en zet ze klaar voor de collega’s van de Bodetransport. Zij brengen alle bestellingen naar de juiste locatie.

Na de lunch komt er een grote levering binnen. Je helpt met uitpakken en checkt de pakbon. Je gaat de nieuwe producten inboeken via het digitale systeem. Lekker even zitten na de hele ochtend gelopen te hebben. Als dat klaar is ruim je de nieuwe producten in. Terwijl je dat doet zie je dat een aantal producten niet op de juiste plaats staan, deze zet je meteen op de juiste plek. Je haalt nog even een bezem door het magazijn en je werkdag zit er om half vier op.  Morgen kun je gelukkig wat langer slapen, je start dan om half negen.

Wat heb je nodig?

  • Je hebt een mbo-diploma op zak in de richting magazijn/logistiek;
  • Je hebt een rijbewijs B en bij voorkeur enige rij ervaring;
  • Je bent enthousiast en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je werkt netjes, nauwkeurig en kunt overzicht houden;
  • Je bent communicatief vaardig en klantgericht;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar;
  • Kennis van Exact is een pre.

Wat biedt Certe je?
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de mogelijkheid tot een vast contract. Je gaat 20 - 36 uur per week werken en je wordt ingeschaald als Medewerker Voorraadbeheer en Magazijn in functieschaal 30 (volgens de cao Ziekenhuizen FWG 3.0) met een maximum maandsalaris van €2.741,-. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding, ga je pensioen opbouwen bij PFZW en krijg je de mogelijkheid tot het volgen van (digitale) scholing via GoodHabitz.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie?
Dan kun je terecht bij Erik Blakborn, Manager Facilitaire dienst. Hij is te bereiken via 06 - 24 55 78 48.

Solliciteren?
Dan kan je t/m 12 december 2021 reageren via de website van Certe.