Medewerker Trombosedienst Leeuwarden

Zoek jij afwisseling in je werk en wil jij werken in een allround functie waarin je jouw digitale mindset kan inzetten gecombineerd met patiëntencontact, administratie en telefonie? Kom dan werken bij de Trombosedienst voor 28-32 uur per week!

De Trombosedienst geeft advies over de behandeling van antistolling. Aan de hand van medische gegevens en individuele risicofactoren wordt periodiek een doseeradvies aan cliënten gegeven door onze doseerartsen en doseeradviseurs. De Trombosedienst gaat zich, vanwege interne en externe ontwikkelingen, de komende jaren richten op digitalisering en de optimalisatie van de kwaliteit van dienstverlening. Ook gaan we actief aan de slag met informeren en scholen van onze patiënten over deze ontwikkelingen. Als laatste staat het samensmelten van de teams vanuit de locaties Groningen, Assen, Heerenveen en Leeuwarden tot één team hoog op de prioriteitenlijst. In dit team staat de patiënt voorop en ben je continu aan de slag om gezamenlijk vanuit Certe de beste antistollingsbehandeling aan onze patiënten te bieden. 

De uitdagingen van de Trombosedienst zijn de komende jaren:

• Over op een nieuwe applicatie Trodis;
• De introductie van een patiënten app;
• Zelfregie voor de patiënt over zijn antistollingsbehandeling;
• De rol van de Trombosedienst in de keten patiënt-huisarts-apotheek-specialist.

Hoe ziet je dag eruit?
Je bent onderdeel van bovengenoemde uitdagingen. Daarnaast ben je dagelijks bezig met het ondersteunen van de doseerartsen en doseeradviseurs bij het geven van juiste doseeradvies. Jij bent voor de patiënt het eerste telefonische aanspreekpunt als zij vragen hebben over hun medische situatie of antistollingsmedicatie. Je hebt goed contact met de patient, stelt deze gerust als dat nodig is en vraagt door om juiste en relevante infromatie op te halen. Jij draagt op deze manier bij aan de best mogelijke antistollingszorg van Certe. Jouw werkdag bestaat voor 80% uit telefonisch contact met onze patiënten. De rest van de tijd verwerk je medische informatie en cliëntgegevens. Deze gegevens komen vanuit diverse eerste- en tweedelijnszorginstanties en denk je mee in verbeteringen en processen. Vanwege ontwikkelingen binnen Certe kan het zijn dat op termijn de functie uitgebreid wordt met andere werkzaamheden die te maken hebben met de controle van de antistollingsbehandeling en het zelfmeetapparaat.

De afdeling
De Trombosedienst bestaat uit ongeveer 25 medewerkers die verspreid werken op de locaties Heerenveen, Assen, Leeuwarden en Groningen. Ter aanvulling van het team zoeken wij twee enthousiaste en telefoonvaardige collega's voor Leeuwarden. Wij vragen van het gehele team flexibiliteit als het gaat om de werklocatie, wat betekent dat als de bezetting en planning daarom vraagt, je ingezet kan worden op een van de verschillende Trombosedienstlocaties.    

Welke talenten en vaardigheden heb je nodig?
• Je hebt ervaring met telefonie- en triagewerkzaamheden;
• Je bent communicatief vaardig en bent een ster in luisteren en doorvragen;
• Je ziet veranderingen en uitdagingen als een kans en wil hier een bijdrage in leveren;
• Je werkt graag regelmatig en overdag van 07.30 – 17.30 uur;
• Je bent beschikbaar voor 28-32 uur per week en wil werken op verschillende locaties;
• Je hebt een diploma als Doksterassistente of Verpleegkundige op zak;
• Je bent enthousiast en bereid om je te verdiepen in trombosezorg en antistolling.

Wat zijn de pluspunten van deze leuke baan?
• Jouw passie voor de zorg en patiëntencontact staan centraal;
• Jij bent dé verbinding tussen de doseerarts/-adviseur en de patiënt;
• Je bent onderdeel van optimalisatie- en digitaliseringsprocessen;
• Je hebt regelmatige werktijden & -dagen;
• Je kan werken in een allround functie waarin je verschillende vaardigheden kan inzetten;
• Je krijgt vakinhoudelijk verdieping op het gebied van antistollingszorg; 
• Je krijgt een uitvoering inwerktraject waarbij je training krijgt op het gebied van klantencontact, administratie en computersystemen.

Wij bieden jou
Een afwisselende baan in een dynamische omgeving. Jouw salaris is maximaal € 2.665,- (gebaseerd op cao Ziekenhuizen FWG 3.0, functieschaal 35). Als je start in deze functie, ontvang je een gedegen inwerktraject waarin je voldoende kennis krijgt van antistolling, de computersystemen en hoe de Trombosedienst van Certe werkt om deze leuke allround functie uit te kunnen oefenen. Je krijgt jaarlijks een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en 8,33% vakantietoeslag. Met het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden kan je bijvoorbeeld een sportabonnement uitruilen of met voordeel een fiets aanschaffen. Certe vindt persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk. Je krijgt diverse (digitale) scholingen aangeboden en onbeperkt toegang tot Goodhabitz om je kennis en kunde up-to-date te houden.

Vragen?
Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Saakje de Vries, via telefoonnummer 06 - 20 34 12 20.

Solliciteren kan via onze website tot 28 februari 2020.