Medewerker Servicebalie Facilitair

Ben jij servicegericht en toe aan een uitdagende functie? Als servicemedewerker ben je inzetbaar op verschillende locaties van Certe. Een goede dienstverlening staat hierbij voorop. Dankzij jouw gevoel voor facilitaire zaken en hospitality heb je snel alle kneepjes van het vak onder de knie. Klinkt interessant toch? Solliciteer direct naar deze afwisselende functie als Medewerker Servicebalie Facilitair!

Binnen de Facilitaire Dienst van Certe zoeken wij per direct een Medewerker Servicebalie Facilitair voor 26 - 28 uur per week. 

Afdeling
De vijf medewerkers Servicebalie Facilitair behoren tot het team Facilitaire dienst, samen zorgen ze voor de ontvangst van bezoekers en het afhandelen van Facilitaire meldingen. De afdeling Facilitaire Dienst zorgt voor ondersteuning, waardoor de divisies en de ondersteunende diensten hun werk optimaal kunnen uitvoeren. 

Wat ga je doen?
In deze functie ben jij het visitekaartje en eerste aanspreekpunt voor vragen binnen het Facilitaire werkveld of over Certe in het algemeen voor bezoekers en collega’s. Jouw werkplek is aan de servicebalie op diverse locaties in Groningen en Leeuwarden. 

Je verleent bezoekers toegang tot het terrein of het pand. Je behandelt vragen van collega’s, bezoekers en leveranciers en handelt zelfstandig standaardmeldingen af voor de Facilitaire Dienst. Hierbij kun je denken aan het bestellen van bloemen, het uitgeven van toegangspassen/sleutels of het regelen van catering voor een bijeenkomst. Je werkt met het FMIS-programma TOPdesk om meldingen te registreren en af te handelen. 

Jouw profiel
Door jouw kennis en ervaring weet jij de vragen die je krijgt op de juiste waarde in te schatten en deze correct af te handelen. Indien nodig zet jij tijdig, en voorzien van de juiste informatie, de vraag door naar de juiste collega. Jij stelt de klant centraal en zoekt altijd naar de beste oplossing. Als er vragen komen waarop jij het antwoord niet weet, dan kun je dit bij de collega’s van de Facilitaire Dienst navragen. Klantgericht, het nemen van initiatief, samenwerken, oplossingsgericht en uitstekende communicatieve eigenschappen zijn jouw kerncompetenties! 

Wat vragen wij?
-          Een afgeronde opleiding op mbo-niveau, bij voorkeur richting de Facilitaire Dienstverlening
-          Je bent leergierig en maakt je snel nieuwe kennis en systemen eigen
-          Je bent digitaal vaardig en hebt bij voorkeur ervaring met het werken met een FMIS
-          Je bent flexibel en stressbestendig
-          Je bent inzetbaar in Groningen en Leeuwarden

Certe
Als het om medische diagnostiek en advies gaat, is zekerheid van het allergrootste belang. Zekerheid waar Certe garant voor staat. Werken bij Certe is het centraal stellen van de patiënt, elke dag weer. Dit doen wij met betrokken en enthousiaste teams in onze moderne laboratoria, waarin de technische kant van groot belang is. 

Certe biedt jou…
De functie is voor 26 - 28 uur per week tot eind december 2023, met mogelijkheid tot verlenging. Wij verwachten hierin enige flexibiliteit van je tijdens ziekte of vakanties van collega’s. De werktijden zijn tussen 08.00  - 17.00 uur. Jouw salaris is maximaal € 2.831,- (conform functiegroep 30 FWG cao-Ziekenhuizen en op basis van 36 uur). Je krijgt jaarlijks een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en 8,33% vakantietoeslag. Je pensioen bouw je op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Op fulltime basis krijg je 144 uur aan vakantiedagen en 57 PLB-uren. Dit persoonlijk levensfase budget mag je ieder jaar toevoegen aan je vakantiedagen. 

Wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingsmogelijkheden om je kennis en kunde up-to-date te houden. Het volgen van een technische of facilitaire opleiding behoort zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot GoodHabitz. 

Certe kent een actief beleid als het gaat om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zo hebben wij een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je de mogelijkheid hebt om je sportabonnement uit te ruilen of met voordeel een (elektrische) fiets aan te schaffen. 

Heb je belangstelling?
Dan komen we graag in contact met jou! Je kan tot en met 20 maart reageren via de website van Certe.
De gesprekken zullen plaats hebben op 23 en 28 maart. 

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Laura Klaver, Teamanager Facilitaire Dienst, via telefoonnummer 06 – 13 87 76 02.