Medewerker Diabetesdienst 'on the road'

Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Wij leveren hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Ziekenhuizen, (huis)artsen, verloskundigen en daarmee honderdduizenden mensen vertrouwen al jarenlang op onze zorg.

Diabetesdienst Certe
De Diabetesdienst van Certe ondersteunt huisartsen in de behandeling van diabetespatiënten. Certe geeft adviezen over de orale antidiabetesmedicatie of insuline voor diabetespatiënten. De huisarts meldt de patiënt aan waarna Certe het onderzoeks- en controletraject uitvoert. Ter aanvulling van het team, zoeken wij nieuwe collega's voor 24 uur per week. Je hebt een achtergrond als doktersassistente of verpleegkundige en je gaat dagelijks, in een Certe-auto, langs onze diabetespatiënten.
Je vertrekt vanuit standplaats Groningen en je werkt van 07.30 uur tot 16.00 uur.

Het team
Het team bestaat uit zo'n 25 collega's die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de dienstverlenging rondom Diabeteszorg. De collega's werken als diabetesverpleegkundige of als medewerker Diabetesdienst op onze binnen- of buitendienst.

Wat ga je doen?
Als doktersassistent 'on the road' bij de Diabetesdienst voer je controles uit bij diabetespatiënten aan huis of op een spreekuur op één van de Certe-locaties. Je voert onderzoeken uit zoals bloeddrukmetingen, bloedprikken en voetonderzoek. Daarnaast geef je informatie aan patiënten en verwerk je patiëntengegevens. Je krijgt met een grote diversiteit aan patiënten te maken en daarom is geen dag hetzelfde!

Wat heb je nodig?
Wij zoeken geschoolde doktersassistentes of verpleegkundigen die ervaring hebben met bloedafname. Daarnaast heb je affiniteit met diabetes en de dienstverlening van de Diabetesdienst. In deze functie ben je het visitekaartje van Certe, want jij bent voor de patiënt het eerste aanspreekpunt. Je bent daarom representatief, hebt graag patiëntcontact en communiceert op heldere en vriendelijke wijze met onze patiënten. Als laatste vind jij het geen probleem om met een Certe-auto op pad te zijn en om zelfstandig te werken.

Kortom heb jij...
Een diploma doktersassistent of verpleegkundige? Ervaring met het afnemen van bloed? Een rijbewijs en rijd jij zo van A naar B?

Dan zoeken wij jou!

Wat heeft Certe je te bieden?
Een afwisselende baan voor 24 uur per week, met uitzicht op een verlening van je contract!
Jouw salaris is maximaal € 2.798,- (gebaseerd op cao Ziekenhuizen FWG 3.0, functieschaal 35). Je ontvangt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van een (digitale) cursussen via Goodhabitz en je wordt intern opgeleid om je werk als Diabetesmedewerker zo goed mogelijk uit te voeren.

Kom jij ons team versterken?
We ontvangen graag jouw cv met een bondige, maar enthousiaste motivatie waaruit blijkt dat jij het visitekaartje van Certe bent en waarin je uitlegt waarom jij onze nieuwe collega moet worden.
Je kunt solliciteren tot 3 februari via de website van Certe. 

Meer informatie?
Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Jeff Aratuaman via telefoonnummer  06 – 34 20 52 07.