Medewerker Bloedafname en Pre-analyse Leeuwarden

Ben jij doktersassistent of heb je ervaring met het afnemen van bloed? Zoek jij een functie waarin je veel patiëntcontact hebt, in combinatie met medische en administratieve handelingen? Dan is de functie Medewerker Bloedafname en Pre-analyse op de bloedafname poli in het Medisch Centrum Leeuwarden dan wat voor jou!

Waarom werken bij Certe?
Certe levert hoogstaande medische diagnostiek en diverse producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Ziekenhuizen, (huis)artsen, verloskundigen en daarmee honderdduizenden mensen vertrouwen al jarenlang op onze zorg. Werken bij Certe betekent het centraal stellen van de patiënt. Voor onze bloedafname locaties betekent dit op een professionele, tijdige en prettige wijze bloedafnames verzorgen op zowel de polikliniek bloedafname als op de verpleegafdelingen in de ziekenhuizen. Dit doen wij met betrokken, enthousiaste en vakkundige medewerkers, elke dag weer!

Wat ga je doen?
Je gaat werken op de bloedafname poli om bij patiënten bloed af te nemen. We willen je graag zo breed mogelijk inzetten, wat betekend dat jij op termijn ook wordt ingezet op andere processen op de pre-analyse (bloedafname). We zijn op zoek naar mensen die gemiddeld minimaal 32 uur per week willen komen werken en inzetbaar zijn op de zowel de prikpoli’s als de preanalyse. De werkplekken binnen onze afdeling zijn; prikpoli's in het ziekenhuis en extern, uitvoeren van orderregistratie, bloedafnames verrichten in de kliniek (afdelingen MCL), verwerken van materiaal dat binnen komt bij het monsterverdeelcentrum, telefonische dienst bij de informatiebalie, bedienen van pre-analyse apparatuur ter voorbereiding van het aanbieden van de monsters voor de diagnostiek/laboratorium. Deze functie is een mooie mix van praktisch bezig zijn met patiënten en materialen met daarnaast een portie administratieve taken.

Je standplaats is Leeuwarden, maar je kan gevraagd worden om af en toe te werken op onze locaties in Dokkum en Harlingen.

Wil je een dagje meelopen om te kijken of deze functie wat voor jou is? Neem dan contact op met Jitske de Vries (Teammanager Service & Pre analyse Leeuwarden), via jitske.devries@certe.nl, om een afspraak te plannen!

Wat heb je nodig?

  • Je hebt een afgeronde opleiding mbo 4 doktersassistent, of gelijkwaardig;
  • Je bent flexibel en kan minimaal 32 36 uur per week werken;
  • Je bent van nature dienstverlenend en klantgericht ingesteld. Je geeft elke patiënt de aandacht die hij of zij nodig heeft;
  • Je bent collegiaal, werkt graag in teamverband en je zet een stapje harder als dat nodig is;
  • Je bent leergierig en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren, zodat je allround inzetbaar bent op de afdeling.

Wat heeft Certe je verder te bieden?
Je krijgt een tijdelijke overeenkomst voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling wanneer je het inwerktraject succesvol hebt doorlopen en allround inzetbaar bent. Jouw salaris is maximaal 2.882,- (conform functieschaal 35 van de cao Ziekenhuizen FWG 3.0). Je krijgt jaarlijks een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en 8,33% vakantietoeslag. Certe kent vanuit de cao diverse regelingen waar jij als medewerker aan kan deelnemen.

Wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingsmogelijkheden om je kennis en kunde up-to-date te houden. Daarnaast biedt Certe jou onbeperkt toegang tot Goodhabitz om je ook op andere vlakken te ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure
Zie jij jezelf terug in deze functie? Dan zien wij graag jouw brief en CV via het sollicitatieformulier op onze website. In het sollicitatieformulier kan je aangeven voor hoeveel uren je beschikbaar bent.

Wil je graag meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Jitske de Vries, via jitske.devries@certe.nl. Geef in je mail aan op welk telefoonnummer je bereikbaar bent, dan neemt Jitske contact met je op.