Lead Engineer ICT infrastructuur

Ben jij een ervaren Lead Engineer en wil je Iets betekenen voor de gezondheidszorg? Dat kan, bij Certe doe je dat elke dag. Je hebt een sleutelrol waarin je volop de ruimte krijgt om jouw ideeën en initiatieven tot uiting te laten komen. Daarnaast voer je inhoudelijk regie op de werkzaamheden van onder andere de systeembeheerders. Alvast meer weten over deze functie? We vertellen je er graag over tijdens een kopje koffie! 

Als Lead Engineer ben je verantwoordelijk voor het implementeren, bewaken en verbeteren van technische oplossingen in ons complexe ICT-landschap (On-premise, SaaS, Azure). Daarnaast vertaal je de architectuur richtlijnen binnen het eigen kennisgebied tot optimale technische oplossingen, je maakt technische ontwerpen en waarborgt dat de uitvoering conform het ontwerp wordt geïmplementeerd. Ook bewaak je het lifecyle management en capacity management binnen je eigen kennisgebieden.

Bij storingen en/of calamiteiten vervul je een sturende rol in afstemming met de procesmanager om de ICT-dienstverlening zo snel mogelijk te herstellen. 

Door jouw klantgerichte houding en goede communicatieve skills zorg jij voor een goede aansturing van de beheerders, leveranciers en partners binnen jouw kennisgebied. Jij weet deze beheerders zo te coachen en te inspireren dat ze zich nog verder kunnen ontwikkelen en professionaliseren. Je zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ICT-ontwikkelingen en je bedenkt innovatieve oplossingen voor het integreren van nieuwe technologie in bestaande producten of diensten of voor het creëren van nieuwe oplossingen. Je adviseert bij de verdere ontwikkeling van de infrastructuur en implementeert de veranderingen. Durf, daadkracht, het nemen van initiatief, samenwerken en uitstekende communicatieve eigenschappen zijn jouw kerncompetenties!

Het team
Het team werkt vooral vanuit onze locatie aan de Paterswoldseweg in Groningen. Na de inwerkperiode is gedeeltelijk thuiswerken mogelijk. Het team Technisch Beheer bestaat uit 10 systeem- en netwerkbeheerders, een architect en een lead engineer. Iedereen binnen het team heeft zijn eigen focusgebied, waarbij jullie ervoor zorgen dat iedereen goed op de hoogte is en blijft van de  laatste ontwikkelingen binnen de focusgebieden.  Binnen het team licht je jouw ontwerpkeuzes duidelijk toe, zodat je samen met je collega’s uitvoering kan geven aan het ontwerp. Samen met je collega’s ben je beschikbaar voor bereikbaarheidsdiensten. Ook  werk je af en toe buiten de reguliere kantoortijden om aan onderhoudswerkzaamheden, zodat onze dienstverlening er zo min mogelijk hinder van ondervindt. 

Wat heb je nodig?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in ICT;
  • Je hebt ruime relevante werkervaring als systeembeheerder,  waarvan een aantal jaar als lead engineer
  • Je hebt ervaring met ISM (of ITIL), kennis van Topdesk of Ultimo is een pré
  • Je IT-toolkit is gevuld met kennis van technieken als VMWare, Windows Servers, Linux, SQL server, MS 365, MDM, MAM, Intune, Remote desktop, Remote app, Ivanti Workspace Manageer, F5 loadbalancing, Azure, Palo Alto, Fortigate, Aruba, anti-virusoplossingen, security en printing, HP en Lenovo.

Certe
Als het om medische diagnostiek en advies gaat, is zekerheid van het allergrootste belang. Zekerheid waar Certe garant voor staat. Werken bij Certe is het centraal stellen van de patiënt, elke dag weer. Dit doen wij met betrokken en enthousiaste teams die met hoogwaardige apparatuur en in state-of-the-art laboratoria werken. Binnen Certe werken ruim 1.400 mensen op verschillende afdelingen en locaties in Groningen, Friesland en Drenthe aan betere en doelmatige gezondheidszorg.

Certe transformeert en digitaliseert in hoog tempo. In de komende jaren worden middels projecten, grote veranderingen doorgevoerd in het proces- en applicatielandschap. Eén van deze veranderingen omvat het programma ‘Vier naar één LIS’: de migratie van vier Laboratorium Informatie Systemen (LIS’sen) naar één nieuw LIS (Glims).

Wij bieden je……
Een afwisselende baan in een dynamische omgeving voor 36 uur per week binnen een team van professionals. De functie heeft een proefperiode van 1 maand wat bij goed functioneren wordt omgezet naar een vast dienstverband.  Je verdient maximaal € 4.964,- bruto per maand. Dit hangt natuurlijk af van je opleiding en ervaring.  Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Ziekenhuizen. Je krijgt jaarlijks een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en 8,33% vakantietoeslag.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-ziekenhuizen. We hebben een werkweek van 36 uur. Op fulltime basis krijg je 144 uur aan vakantiedagen. Dit wordt aangevuld met 57 uur aan PLB. Dit persoonlijk levensfase budget mag je ieder jaar toevoegen aan je vakantiedagen maar je kunt het ook sparen om bijvoorbeeld (in overleg met je leidinggevende) tijdelijk minder te werken, een lange reis te maken, een sabbatical te houden of waar jij het maar voor in wilt zetten. 

Certe kent vanuit de cao diverse regelingen waar jij als medewerker aan kan deelnemen. Wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingsmogelijkheden om je kennis en kunde up-to-date te houden. Daarnaast biedt Certe jou onbeperkt toegang tot Goodhabitz om je ook op andere vlakken te ontwikkelen. 

Deels thuiswerken behoort na de inwerkperiode tot de mogelijkheden. Binnen Certe streven we naar een eigentijdse manier van werken. Daarmee bedoelen we een toekomstbestendige manier van werken, die past bij de situatie van nu. Eén van de manieren van werken die we vanuit Certe willen faciliteren is het thuiswerken. Wij bieden daarom een thuiswerkvergoeding van € 2 per dag en je kunt een voucher ter waarde van € 750 euro aanvragen om thuiswerkproducten te bestellen. 

Kennismaken of meer informatie?
Zou je alvast kennis willen maken met een collega of de teammanager of zou je alvast willen sfeerproeven op onze locatie, voordat je solliciteert? Laat het ons dan weten, dan plannen we voor jou een afspraak in. Dit kan door contact op te nemen met Karien of te mailen naar solliciteren@certe.nl, wij  nemen dan contact met je op om een afspraak te plannen. 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen Karien Heirman, teammanager via 06 - 46 05 55 54. 

Kom jij ons team versterken?
Dan zien we graag je brief en cv via de website van Certe tegemoet. Deze vacature staat net zolang open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden. Wij nemen contact met je op om een afspraak voor een sollicitatiegesprek in te plannen.