Laboratoriumspecialist Klinische Chemie

Laboratoriumspecialist Klinische Chemie
Voor de divisie klinische chemie zijn wij per direct op zoek naar een fulltime laboratoriumspecialist klinische chemie voor een periode van 2 jaar. Je zult vooral werkzaam zijn op de laboratoriumlocatie van het Centraal Laboratorium in Groningen.

De functie
Als klinisch chemicus bij Certe werk je in een team van klinisch chemici, waardoor je het vak in de volle breedte kunt uitoefenen. Daarnaast verricht je bereikbaarheidsdiensten en werk je mee aan opleiding, onderzoek en onderwijs van, en aan AIOS klinische chemie, analisten, coassistenten, arts-assistenten en studenten van o.a. het HLO en MLO. Naast een uitgebreid professioneel eerstelijnsnetwerk in Noord-Nederland bedient de divisie klinische chemie van Certe vijf ziekenhuizen. We hebben een intensieve samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Komende jaren zal de vakgroep klinische chemie van Certe een aantal zeer grote projecten uitvoeren waardoor we op zoek zijn naar een enthousiaste collega die taken van de verschillende klinisch chemici kan overnemen om zo deze projecten mogelijk te maken. De functie betreft onder andere inhoudelijke aansturing van het huisartsenlaboratorium in Groningen, inclusief de contacten met huisartsen en andere zorgaanbieders in de regio; het actief participeren in één of meerdere aandachtsgebieden, en het verrichten van bereikbaarheidsdiensten voor de regio Groningen/Drenthe. Je gaat samenwerken met een enthousiast en ambitieus team van 11 collega klinisch chemici en 2 klinisch chemici in opleiding, georganiseerd in een vakgroep. Je maakt deel uit van de medische staf van Certe bestaande uit klinisch chemici, arts-microbiologen, internisten en artsen.

Wat vragen wij:

  • Een geregistreerd of bijna geregistreerd laboratoriumspecialist klinische chemie;
  • Ervaring met het inhoudelijk aansturen van de algemene chemie en hematologie en/of klinisch aanspreekpunt voor dit aspect van het vak strekt zeker tot aanbeveling;
  • Je bent flexibel inzetbaar en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en locaties;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent klantgericht;
  • Je bent initiatiefrijk en inventief;
  • Minimaal 0.8 FTE inzet/ 32 uur;
  • Leidinggeven gaat je natuurlijk af en je weet belangentegenstellingen te overbruggen. Je houdt de uitgezette lijn voor ogen;
  • Je bent gericht op samenwerken, schakelt makkelijk tussen de verschillende partijen en niveaus.

Certe
Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Wij leveren hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Ziekenhuizen, (huis)artsen, verloskundigen en daarmee honderdduizenden mensen vertrouwen al jarenlang op onze zorg. Wij zijn een innovatieve organisatie en willen voorop lopen in de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. Samen met onze 1.200 medewerkers zetten we ons hier vol passie voor in.

Certe biedt jou
Salariëring is in overeenstemming met CAO Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in FWG 80. Aanmelding bij Pensioenfonds PFZW.
Je krijgt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en je kan met het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld je sportabonnement uitruilen. Certe vindt persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingen om je kennis en kunde up-to-date te houden.

Informatie
Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met:

  • Dr. Jelmer van Zanden (laboratoriumspecialist klinische chemie -endocrinoloog / voorzitter vakgroep klinische chemie Tel. 06-53852531)
  • Dr. Ramses Kemperman (laboratorium specialist klinische chemie Tel. 06-12390571)

Solliciteren
Zie jij jezelf terug in deze functie? Dan zien wij graag jouw brief en cv tegemoet via www.certe.nl. Je kunt reageren tot 3 februari 2021.
De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 15 of vrijdag 17 februari. Door de Coronamaatregelen vinden deze online via Teams plaats.