Junior technisch beheerder ICT

Sta jij aan het begin van je ICT carrière en wil je jezelf ontwikkelen én waarde toevoegen aan de gezondheidszorg? Heb jij een groot probleemoplossend vermogen, werk je graag in teamverband en wil je graag de fijne kneepjes van het vak als Technisch Beheerder leren? Solliciteer dan snel naar de functie van Junior Technisch Beheerder ICT bij Certe!

Certe is een innovatieve organisatie binnen de gezondheidszorg en wil vooroplopen in de ontwikkelingen binnen de branche. In de regio Noord Nederland zijn wij marktleider in onze sector en door onze omvang bieden wij een diversiteit aan mogelijkheden. Deze ontwikkelingen komen in een razend tempo op ons af. We zoeken daarom een enthousiaste, ambitieuze en leergierige Junior Technisch Beheerder om een bijdragen te leveren aan die ontwikkelingen. Kortom: dit is dé beginstap van jouw loopbaan waarin je kunt laten zien wat je waard bent en jezelf verder kunt ontwikkelen!

Wat ga je doen?
Als Junior Technisch Beheerder ICT zorg je ervoor dat de techniek ten alle tijden goed werkt en dat bijvoorbeeld artsen in de ziekenhuizen inzicht hebben in de laboratoriumuitslagen. Ook zorg je ervoor, samen met je collega's, dat onze 1.400 medewerkers 'in de lucht' blijven. Als technisch beheerder ICT houd je je bezig met het opzetten, inrichten (configureren), invoeren, beheren en geborgd operationeel houden van onze IT diensten. Daarnaast los je op een klant-servicegerichte wijze operationele incidenten en gebruikersklachten op.

Wanneer je volledig inhoudelijk bent ingewerkt ga je een bijdrage leveren aan de diverse grootschalige verandertrajecten die er spelen binnen de organisatie. Je denkt mee over de veranderingen en je zoekt naar (uiteraard veilige) mogelijkheden om belangrijke infrastructuurupdates door te voeren in ons huidige versnipperde ICT-landschap. Door jouw technische en communicatieve skills weet jij goed de vertaalslag te maken naar de juiste ICT-oplossingen. Dit doe je in teamverband, samen met o.a. een architect en een ICT-projectleider. De door te voeren veranderingen beschrijf je secuur in de technische documentatie. Uiteraard test je achteraf of jouw werk overeenkomt met de verwachtingen voordat ze het oude systeem gaan vervangen.

Je krijgt een vaste buddy die ervoor zorgt dat je een intensief inwerktraject krijgt. Daarnaast investeren wij in je persoonlijke ontwikkeling, en is er de mogelijkheid om certificeringen te behalen van de nieuwe systemen of applicatie waar we mee gaan werken.

Jouw profiel
• Mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur afgerond met een passende mbo-opleiding zoals Informatica of ICT;
• Affiniteit met ICT, beheerprocessen en procesmanagement;
• Je hebt kennis van veilige oplossingen;
• Je bent analytisch, klantgericht, resultaatgericht en hebt een groot oplossingsgericht vermogen.
• Je bent initiatiefrijk je hebt een groot lerend vermogen en bezit de drive om jezelf te op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen;
• Je bezit goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding;
• Bereikbaarheidsdiensten kunnen onder de werkzaamheden vallen.

Certe
Als het om medische diagnostiek en advies gaat, is zekerheid van het allergrootste belang. Zekerheid waar Certe elke dag weer opnieuw garant voor staat. Werken bij Certe is het centraal stellen van de patiënt, elke dag weer. Dit doen wij met betrokken en enthousiaste teams die met hoogwaardige apparatuur en in state-of-the-art laboratoria werken. Binnen Certe werken ruim 1.400 mensen op verschillende afdelingen en locaties in Groningen, Friesland en Drenthe.

Wij bieden jou...
Een afwisselende baan in een dynamische omgeving voor 32 - 36 uur per week binnen een team van professionals op onze splinternieuwe locatie aan de Paterswoldseweg in Groningen. De functie is in eerste instantie voor een jaar en bij goed functioneren kan dit omgezet worden naar een vast dienstverband. Je verdient een salaris van maximaal € 3.322,- bruto per maand (conform functieschaal 45, volgens de cao Ziekenhuizen). Dit hangt natuurlijk af van je opleiding en ervaring. Je krijgt jaarlijks een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en 8,33% vakantietoeslag.

Certe kent vanuit de cao diverse regelingen waar jij als medewerker aan kan deelnemen. Wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingsmogelijkheden om je kennis en kunde up-to-date te houden. Daarnaast biedt Certe jou onbeperkt toegang tot Goodhabitz om je ook op andere vlakken te ontwikkelen.

Binnen Certe streven we naar een eigentijdse manier van werken. Daarmee bedoelen we een toekomstbestendige manier van werken, die past bij de situatie van nu. Eén van de manieren van werken die we vanuit Certe willen faciliteren is het thuiswerken. Wij bieden daarom een thuiswerkvergoeding van € 2 per dag en je kunt een voucher ter waarde van € 750,- euro aanvragen om thuiswerkproducten te bestellen.

ZZP'er of detachering?
Wij staan ook open voor een ZZP'er of een dienstverband op detacheringsbasis die zichzelf terugzien in deze vacature en vanuit die positie bij Certe aan de slag wil.
Kom jij ons team versterken? Solliciteer hier.
Dan zien wij je brief en cv graag voor maandag 17 januari tegemoet via het sollicitatieformulier. Geef duidelijk aan waar jouw kennis, expertise en/of certificeringen liggen.

Ben je een ervaren Technische beheerder en wil je waarde toevoegen aan de gezondheidszorg? Kijk dan ook eens bij onze vacature voor Technisch Beheerder ICT.

Informatie
Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met: Wouter Tepper via telefoonnummer 06 - 30 87 32 53 of email w.tepper@certe.nl.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats via Teams op vrijdag 21 januari (ochtend) of maandag 24 januari (ochtend). Alle sollicitanten ontvangen woensdag 19 januari een terugkoppeling of ze uitgenodigd worden voor een gesprek.