Informatiemanager

Word jij een van onze nieuwe Informatiemanagers?

Voor onze afdeling Informatiemanagement (IM) binnen de divisie Informatievoorziening (IV) van Certe zoeken wij twee Informatiemanagers voor 32-36 uur per week. Je werkt zelfstandig en je rapporteert aan de Manager Informatiemanagement. Jouw collega's zitten verspreid door de organisatie in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Certe en dus ook de divisie IV staan in de komende jaren voor omvangrijke veranderingen in haar proces- en applicatielandschap.

Jouw primaire aandachtsgebied worden de ondersteunende diensten van Certe (o.a. Facilitaire Dienst, HR, Planning) óf een medische divisie binnen Certe.

Wat ga je doen?
De organisatie inspireren, faciliteren en adviseren op het gebied van beheer en vernieuwing van de informatievoorziening op basis van de architectuurvisie, jouw analysevaardigheden en het overzien van de bedrijfsketen. Jouw doel is de ontwikkeling van slimme, goed op elkaar afgestemde en toekomstbestendige bedrijfsprocessen en logische applicaties zodat de juiste mensen in de keten altijd op het juiste moment beschikken over de juiste informatie. Als informatiemanager zorg je dat de uitwerking van verandervoorstellen en de daaraan verbonden vernieuwing van de informatievoorziening professioneel verloopt.

Dankzij jou veranderen we de informatievoorziening beheerst en in goede samenwerking met onze klanten, collega's en leveranciers. Als echte netwerker houd je op verschillende niveaus contact met directie, managers en medisch directeuren. Je stuurt functioneel beheerders en projectleiders functioneel aan bij het voorbereiden en faciliteren van de besluitvorming en realisatie.
Verder begeleid je functioneel beheerders in het verder professionaliseren van hun vak.

Het leuke van deze functie is dat je niet alleen je interesse in ICT kwijt kunt, maar ook als de spil in het proces op meerdere borden schaakt. Je overziet en begrijpt (vak)relevante in- en externe ontwikkelingen en kan deze effectief en met veel enthousiasme naar behoefte van de organisatie vertalen. Daarbij werk je met verschillende mensen aan het behalen van resultaten binnen de gestelde termijnen. Dit alles binnen een dynamische organisatie met een interessant en uitdagend krachtenveld, waar ook volop ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling.

Jouw profiel
• HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur afgerond met een passende opleiding
zoals (Technische) Bedrijfskunde, Informatica, ICT of vergelijkbaar;
• Affiniteit met ICT en procesarchitectuur;
• Vertrouwdheid met het domein van informatiemanagement;
• Kennis van onze bedrijfsvoeringprocessen;
• Goed kunnen netwerken en tactisch opereren in een omgeving met verschillende krachtenvelden;
• Klantgericht, ondernemend en resultaatgericht;
• Goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding;
• Goed in zelfstandig en projectmatig werken;
• Ervaring met het coachen, ontwikkelen en verbinden van functioneel beheerders.

Certe
Als het om medische diagnostiek en advies gaat, is zekerheid van het allergrootste belang. Zekerheid waar Certe garant voor staat. Werken bij Certe is het centraal stellen van de patiënt, elke dag weer. Dit doen wij met betrokken en enthousiaste teams die met hoogwaardige apparatuur en in state-of-the-art laboratoria werken.

Wij bieden jou...
Een contract voor bepaalde tijd (1 jaar) met mogelijkheid voor verlenging bij gebleken geschiktheid. Het salaris is maximaal € 4.798 gebaseerd op cao Ziekenhuizen FWG 3.0 functieschaal 60. Je krijgt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en je kan met het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld je sportabonnement uitruilen. Certe vindt persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingen om je kennis en kunde up-to-date te houden. Daarnaast biedt Certe jou onbeperkt toegang tot Goodhabitz om je ook op andere vlakken te ontwikkelen.

Kom jij ons team versterken?
Dan zien wij je brief en cv graag uiterlijk 8 februari tegemoet via onze site. Heb je een voorkeur voor een van de aandachtsgebieden? Omschrijf dit bondig maar duidelijk in je brief.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vinden digitaal plaats via MS Teams op maandag 15 februari.

Informatie
Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sander van der Meulen, Manager Informatiemanagement via telefoonnummer 06-10 19 28 86

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.