Functioneel Beheerder

Als het om medische diagnostiek en advies gaat, is zekerheid van het allergrootste belang. Zekerheid waar Certe elke dag weer opnieuw garant voor staat. Werken bij Certe is het centraal stellen van de patiënt, elke dag weer. Dit doen wij met betrokken en enthousiaste teams die met hoogwaardige apparatuur en in state-of-the-art laboratoria werken. Binnen Certe werken ruim 1.000 mensen op verschillende afdelingen en locaties in Groningen, Friesland en Drenthe.

Voor onze divisie Klinische Chemie (KC) binnen Certe zoeken wij, wegens het vertrek van een collega, een functioneel beheerder voor 32-36 uur per week. Je werkt zelfstandig en je rapporteert hiërarchisch aan de Manager Bedrijfsvoering KC en functioneel aan de Manager Informatiemanagement. Jouw collega's zitten verspreid door de organisatie. Zelf werk je zowel op onze locatie in Groningen als in Leeuwarden.

Wat ga je doen? Als Functioneel Beheerder ga je werken voor de divisie Klinische Chemie. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van onze laboratoriumsystemen (GLIMS en LABOSYS) en van een aantal andere applicaties. Daarnaast ondersteun je de gebruikers binnen deze divisie in het efficiënt gebruik van deze applicaties en zoek je naar mogelijkheden om hun werkprocessen en de gebruikte applicaties verder te ontwikkelen.

De organisatie is druk bezig met digitalisering en gaat hiervoor nieuwe systemen aanschaffen. We vragen van jou om hierin mee te denken. Tevens krijg je een grote rol bij de inrichting en uitrol van deze nieuwe applicaties.

Je bent als Functioneel Beheerder verantwoordelijk voor de vertaling van business vraagstukken naar ICT-oplossingen. Je lost operationele incidenten en gebruikersklachten op een klant-servicegerichte wijze op. Door jouw communicatieve skills weet jij goed in kaart te brengen wat de wensen en de behoeftes van de gebruikers zijn én kun jij de vertaalslag maken naar ICT. Je bent de schakel tussen de afdeling Informatievoorziening, de gebruikers en de leveranciers. Samen met andere afdelingen werk je in projectvorm en zet jij je kennis en kunde in. Bij alles wat je doet, kijk je verder dan het dagelijkse reilen en zeilen. Je signaleert knelpunten en gaat hier proactief mee aan de slag.

Ook ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, realiseren en periodiek verstrekken van rapportages. Daarnaast geef je demonstraties en trainingen over de inrichting en mogelijkheden van de verschillende applicaties.

Jouw profiel

  • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur afgerond met een passende hbo-opleiding zoals (Technische) Bedrijfskunde, Informatica, ICT of vergelijkbaar;
  • Affiniteit met ICT, zorgprocessen, functioneel beheerprocessen en procesmanagement;
  • Aantoonbare ervaring als functioneel beheerder;
  • Kennis van het opstellen van usecases en processchema's;
  • Kennis van ISM (of ITIL) is een pre;
  • Kennis van laboratoriumprocessen is een pre;
  • Analytisch, klantgericht en resultaatgericht;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding;
  • Goed in zelfstandig en projectmatig werken.

Wij bieden jou... Een contract voor bepaalde tijd voor de periode van één jaar met mogelijkheid voor verlenging bij gebleken geschiktheid. Het salaris is maximaal € 4.111 gebaseerd op cao Ziekenhuizen FWG 3.0 functieschaal 55. Je krijgt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en je kan met het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld je sportabonnement uitruilen. Certe vindt persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingen om je kennis en kunde up-to-date te houden. Daarnaast biedt Certe jou onbeperkt toegang tot Goodhabitz om je ook op andere vlakken te ontwikkelen.

Kom jij ons team versterken?
Dan zien wij je brief en cv graag uiterlijk 31 juli tegemoet via het sollicitatieformulier.
Solliciteren kan via de website van Certe.

Informatie
Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met: Sander van der Meulen, Manager Informatiemanagement, via telefoonnummer 06 - 101 92 886.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 10 augustus.