Doktersassistent 'on the road'

Word jij onze nieuwe Doktersassistent ‘on the Road’ voor de Diabetesdienst?

Wij zoeken voor onze Diabetesdienst een ervaren Doktersassistente. Je bent 24 – 36 uur per week onderweg in een Certe-auto, waarbij je langs diabetespatiënten gaat. Je vertrekt vanuit standplaats Groningen en je werkt van 07.30 uur tot 16.00 uur.

De Diabetesdienst van Certe ondersteunt huisartsen in de behandeling van diabetespatiënten. Certe geeft adviezen over de orale antidiabetesmedicatie of insuline voor diabetespatiënten. De huisarts meldt de patiënt aan waarna Certe het onderzoeks- en controletraject uitvoert.

Het team
Het team bestaat uit 25 collega’s die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de dienstverlenging rondom Diabeteszorg. De collega’s werken als diabetesverpleegkundige of als doksterassistente op onze binnen- of buitendienst. Ter aanvulling van het team, zoeken wij een enthousiaste en zelfstandige collega om bij de patiënten langs te gaan.

Wat ga je doen?
Als Doktersassistent on the road bij de Diabetesdienst voer je controles uit bij diabetespatiënten aan huis of op een spreekuur op één van de Certe-locaties. Je voert onderzoeken uit zoals bloeddrukmetingen, bloedprikken en voetonderzoek. Daarnaast geef je informatie aan patiënten en verwerk je patiëntengegevens. Je krijgt met een grote diversiteit aan patiënten te maken en daarom is geen dag hetzelfde!

Wat heb je nodig?
Wij zoeken een nieuwe collega die ervaring heeft met bloedafname en affiniteit heeft met diabetes en de dienstverlening van de Diabetesdienst. In deze functie ben je het visitekaartje van Certe, want jij bent voor de patiënt het eerste aanspreekpunt met Certe. Je hebt graag patiëntencontact, bent representatief en je kan service- en klantgericht communiceren. Je vindt het geen probleem om met een Certe-auto op pad te zijn en je vindt makkelijk de weg. Je informeert graag patiënten en doe je dit met heldere communicatie. 

Naast bovengenoemde competenties en vaardigheden, heb je het volgende nodig:

  • Diploma doktersassistent of verpleegkundige (BIG-registratie is niet nodig);
  • Ervaring met het afnemen van bloed;
  • In het bezit van een rijbewijs B en hebt enige rijervaring opgedaan.    
         

Certe biedt jou…
Een afwisselende baan voor 24 - 36 uur per week, met uitzicht op een verlening van je contract!
Jouw salaris is maximaal € 2.798,- (gebaseerd op cao Ziekenhuizen FWG 3.0, functieschaal 35). Je ontvangt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van een (digitale) cursussen via Goodhabitz en je wordt intern opgeleid om je werk als Diabetesmedewerker zo goed mogelijk uit te voeren.

Kom jij ons team versterken?
We ontvangen graag jouw cv met een bondige, maar enthousiaste motivatie waaruit blijkt dat jij het visitekaartje van Certe bent en waarin je uitlegt waarom jij onze nieuwe collega moet worden. Je kunt solliciteren via de website van Certe tot 8 juli 2020.

Wegens de vakantieplanning kiezen wij ervoor om alvast kandidaten uit te nodigen voor een (digitaal) gesprek voordat de sluitingstermijn van de vacature is verstreken.

Meer informatie?
Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Jeff Aratuaman via telefoonnummer  06 - 13519148.