Traineeship Certe

Ben jij net (of bijna) in het bezit van je hbo, wo of master diploma? Wil jij werken aan projecten die er echt toe doen en bouwen aan de ontwikkeling van een toonaangevende organisatie in de zorgbranche én aan je eigen professionele ontwikkeling? Word Trainee en werk mee aan innoverende projecten!

Certe is een innovatieve organisatie binnen de gezondheidszorg en en wil voorop lopen in de ontwikkelingen binnen de branche. In de regio Noord Nederland zijn wij marktleider in onze sector en door onze omvang bieden wij een diversiteit aan mogelijkheden. Deze ontwikkelingen komen in een razend tempo op ons af. We zoeken daarom enthousiaste, ambitieuze en leergierige trainees om een bijdragen te leveren aan die ontwikkelingen. Je krijgt twee jaar lang opleiding en coaching op vakinhoudelijk én persoonlijk vlak door ervaren professionals van Certe. Kortom: dit is dé beginstap van jouw loopbaan waarin je kunt laten zien wat je waard bent en jezelf verder kunt ontwikkelen!

Hoe ziet het traineeship eruit?
Als trainee ga je de komende twee jaar aan de slag met verschillende opdrachten in steeds een andere omgeving binnen Certe. Je werkt, onder begeleiding van professionals, aan toonaangevende projecten die er echt toe doen! Deze projecten zijn gericht op bijvoorbeeld logistieke of technologische ontwikkeling. De resultaten hebben (grote) impact op onze dienstverlening, opdrachtgevers, patiënten én op onze medewerkers.

Een voorbeeld van een toonaangevend project binnen Certe is het project 4-1 LIS. Certe is de afgelopen jaren middels een aantal fusies gegroeid tot een laboratoriumorganisatie met meerdere locaties en met 4 verschillende laboratoriuminformatiesystemen (LIS). De komende 2 jaar wil Certe migreren naar 1 Certebreed systeem. Naast dit project zijn er natuurlijk verschillende andere projecten waarin jij je waardevolle bijdrage kunt leveren.

Aan welke opdrachten je gaat werken, stemmen we met jou af. Eigen initiatief hierin vinden we erg belangrijk. Je start met een talentanalyse en op basis hiervan wordt het coachings- en opleidingstraject ingevuld. Persoonlijke ontwikkeling staat hierbij voorop. De komende twee jaar ga je voor 32 uur per week aan de slag, bouw je aan de ontwikkeling van Certe én aan je eigen professionele ontwikkeling!  

Wil je meer weten over het traineeship, Certe of hoe voorgaande trainees hun traineeship hebben ervaren? Kijk dan hier.

Wat breng je mee?
je bent (bijna) in het bezit van een hbo, wo of master diploma in de richting van bedrijfskunde of een master Computing Science,  Data Science, Veranderkunde, Biomedical Engineering of Science, Business & Policy of vergelijkbaarNaast een passende opleiding vinden wij het bij Certe ook belangrijk dat je de volgende competenties hebt en die inzet tijdens het werken als trainee: energiek, initiatiefrijk, lerend vermogen, overtuigingskracht en creativiteit. Heb je die al in de praktijk gebracht tijdens een bestuursfunctie tijdens je studie? Dan is dat is zeker een aanbeveling! Uiteraard verwachten we ook van je dat je affiniteit hebt met de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg.

Arbeidsvoorwaarden
Je wordt ingeschaald in functiegroep 50, met een startsalaris van € 2.669 bij 36 uur per maand (FWG 3.0 cao Ziekenhuizen). Je krijgt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand. Daarnaast kent Certe een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je een sportabonnement, reiskosten of een fiets kan uitruilen.

Heb jij interesse om trainee te worden? 
Reageer dan uiterlijk voor 7 juli via het sollicitatieformulier op de site van Certe met een uitgebreide motivatie en cv.

Kennismaken tijdens speeddates
We willen graag kennismaken met kandidaten voor dit traineeship door middel van speeddates (op 13 of 14 juli) en waarin je een korte presentatie geeft. Aan de hand van jouw brief en cv wordt er een screening gedaan. Willen we graag nader kennismaken, dan ontvang je een uitnodiging voor de speeddate met het tijdstip waarop je wordt verwacht. Wanneer er tijdens de speeddate een wederzijdse klik is, nodigen we je graag uit voor een vervolggesprek.

Wil je graag meer weten over het traineeship?
Neem dan contact met:  Janna Valkenborg (Opleidingsadviseur) via 06 - 12 57 74 20 of Esmee Castermans 06 – 37 47 71 66 (Adviseur Kwaliteit & Ondersteuning en voorheen trainee bij Certe)