Teammanager Bloedafname Assen

21.155 Teammanager Bloedafname Assen

Wil jij graag je managementcapaciteiten binnen de zorg inzetten? Vind jij kwaliteit van dienstverlening belangrijk en snap jij het belang van onze medewerkers hierin? Ben jij enthousiast, proactief en ben je hierin een voorbeeld voor onze medewerkers? Kom dan werken als Teammanager Bloedafname bij Certe op onze locatie in Assen!

De divisie Bloedafname en Medische Logistiek (BML) is verantwoordelijk voor de bloedafname bij mensen thuis en op diverse regioposten in de drie noordelijke provincies. In totaal zijn er voor de bloedafname zes teammanagers die ieder verantwoordelijk zijn voor een eigen regio. Voor onze regio rondom Assen zoeken wij een Teammanager, waarbij de standplaats onze laboratoriumlocatie in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen betreft. Daarnaast werk je ook regelmatig vanuit andere locaties binnen Certe om in contact te staan met je collega teammanagers en bijvoorbeeld collega’s van onze ondersteunende diensten.

Je krijgt een intensief inwerktraject, waarbij je samen met de huidige Teammanager de functie en het team beter leert kennen. Daarnaast investeren wij in je persoonlijke ontwikkeling, is er volop mogelijkheid tot intervisie met collega’s en krijg je coaching afhankelijk van je behoefte en ervaring zodat jij je rol nog beter kunt invullen.

De afdeling

Jouw team bestaat uit ongeveer 25 medewerkers Bloedafname, waarbij de mogelijkheid bestaat dat het team in de toekomst groter wordt vanwege een mogelijke herverdeling van de regio’s. De medewerkers werken op een vaste afnamelocatie of gaan bij patiënten thuis langs om bloed af te nemen. Als Medewerker Bloedafname is geen dag hetzelfde. Ze zijn het visitekaartje van Certe en daarom staat een service- en klantgerichte houding voorop. Binnen Certe, de divisie BML en binnen de verschillende teams zijn we volop bezig met harmoniseren, digitaliseren en optimaliseren van de werkzaamheden. Doordat een groot gedeelte van de medewerkers parttime werkt en vaak onderweg is naar de patiënt, vraagt dit om een passende leiderschapsstijl.

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen van jouw team. Dit doe je samen met een coördinator, die een deel van de dagelijkse aansturing verzorgt. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en servicelevels voor de bloedafname thuis en op onze afnamelocaties. Je zorgt voor een kwalitatief goede bezetting, duurzame inzetbaarheid van je medewerkers en voert het goede gesprek met je medewerkers hierover. Je managet procesverstoringen en neemt initiatief in procesverbeteringen. De kernwaarden kwaliteit en zekerheid van dienstverlening zijn hierbij je belangrijkste kaders. Hiervoor heb je ook afstemming met onder andere collega’s vanuit de planning, informatiemanagement en de divisies Klinische Chemie, Medische Microbiologie en Huisartsenlaboratorium/ Trombosedienst.

Binnen de groep Teammanagers draag je bij aan een uniforme uitvoering van werkwijzen en afspraken, denk je actief mee over vraagstellingen die binnen en tussen de teams spelen en ben je verantwoordelijk voor de implementaties daarvan binnen jouw team. Het is jouw taak de individuele kennis en kunde binnen het team maximaal in te zetten en te ontwikkelen. Je rapporteert direct aan de Manager Bedrijfsvoering BML.

Wij verwachten van jou…

Je bent in staat snel te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en de verschillende belangen van de stakeholders. Durf, zelfvertrouwen, een hands on mentaliteit en uitstekende communicatieve eigenschappen zijn jouw kerncompetenties! Je hebt een intrinsieke drive om continue te verbeteren,

neemt hier initiatief in en weet deze verbeteringen op een zorgvuldige manier te realiseren, samen met je collega’s.

Wat heb je nodig?

  • Je hebt minimaal mbo+/ hbo werk- en denkniveau en hebt al enige ervaring als Teammanager;
  • Je hebt oog voor je medewerkers, ervaring met HR in een lijnfunctie en onder andere jaar-, ontwikkel- en verzuimgesprekken;
  • Je hebt een scherp oog voor de kwaliteit en zekerheid van de dienstverlening;
  • Goede contactuele en sociale vaardigheden, je bent motiverend en een teamspeler;
  • Je brengt energie mee en weet je team ook te enthousiasmeren;
  • Je kan goed plannen en organiseren en je hebt een helikopterview, je kan makkelijk onderscheid maken tussen hoofdzaken en bijzaken;
  • Je denkt en handelt proces- en klantgericht en bent organisatiesensitief.

Certe

Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Door middel van laboratoriumonderzoek, functieonderzoek, beeldvormende diagnostiek en (behandel)adviezen, leveren wij hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten.

Wij bieden jou

Wij bieden jou een leuke en uitdagende functie voor 32 - 36 uur per week. Jouw salaris is maximaal €3.774,- (conform functieschaal 50 van de cao ziekenhuizen FWG 3.0) op basis van een fulltime dienstverband.

Je krijgt jaarlijks een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en 8,33% vakantietoeslag. Certe kent vanuit de cao diverse regelingen waar jij als medewerker aan kan deelnemen. Wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingsmogelijkheden om je kennis en kunde up-to-date te houden. Daarnaast biedt Certe jou onbeperkt toegang tot Goodhabitz om je ook op andere vlakken te ontwikkelen.

Solliciteren

Spreekt deze functie jou aan en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan uiterlijk 11 novemeber via onze website om jouw interesse kenbaar te maken. In jouw motivatie lezen we onder andere graag waarom werken in de zorg jou aanspreekt.

De eerste gesprekken voeren we op 19 november, de tweede gesprekken op 23 november. Een ontwikkelassessment is onderdeel van de procedure en zal voor 1 december plaatsvinden.

Informatie

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Mark Gorter, Manager Bedrijfsvoering BML, via 06 – 43 06 11 80.