Planner

Ben jij een Planner in hart en nieren? Heb jij een klantgerichte houding en goede communicatieve skills? Wil je jouw steentje bijdragen aan de zorg door onze medewerkers bloedafname van een efficiënte, logische en betrouwbare planning te voorzien? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken een planner voor 36 uur per week. Je werkt vanuit één van onze locaties in onder andere Groningen, Leeuwarden én vanuit huis.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Samen met vijf collega’s ben jij verantwoordelijk voor de routes van de bloedafnameteams die vertrekken vanuit diverse locaties in de noordelijke provincies. Dit doe jij met behulp van onze planningssoftware en jouw ‘planners-intellect’. Jij zorgt voor een efficiënte, logische en betrouwbare planning en houdt tijdens het plannen rekening met de beschikbare capaciteit, planningseisen en afspraken. Je bent als planner een spin-in-het-web en werkt nauw samen met diverse afdelingen, teammanagers en coördinatoren van de Bloedafname. Je werkt in een dynamische omgeving waarin je in de ochtend druk doende bent met prognoses en de voorbereiding voor de aankomende (werk)dagen. In de middag  ligt de nadruk op de planning voor de eerstvolgende werkdag. Het is daarbij belangrijk dat je stressbestendig, inventief en secuur te werk gaat.

Naast jouw dagelijkse taken, ga je aan de slag om de afdeling Planning en het team toekomstbestendig te maken. Binnen Certe en de afdeling Planning zijn diverse (afdeling overstijgende) procesoptimalisaties gaande waar jij een rol in gaat spelen. Het is voor jou natuurlijk om mee te denken over nieuwe processen, je bent niet bang om jouw mening te geven en durft kritische vragen te stellen.    

Belangrijk onderdeel van de functie is afstemming en overleg met teammanagers en coördinatoren op locatie. Reizen en waar nodig op verschillende locaties werken maakt hierdoor onderdeel uit van de functie. 

Wat heb je nodig?
Je hebt hbo werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur een opleiding op het gebied van bedrijfskunde, changemanagement, facilitaire dienstverlening of lean management. Als planner is een klantgerichte houding en heldere communicatie onmisbaar! Je gaat uitdagingen aan en je kan vanuit verschillende invalshoeken oplossingen bedenken. Ook kun je goed schakelen en weet jij het overzicht te behouden. Je hebt affiniteit met ICT (processen), bent handig met systemen (o.a. Excel) of pakt deze snel op. Het is een grote pré als je ervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie en inhoudelijk het werk als planner kent. Daarnaast heb je de bovengenoemde competenties aantoonbaar ingezet tijdens andere (bij)banen of stages.

Certe
Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Wij leveren hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Ziekenhuizen, (huis)artsen, verloskundigen en daarmee honderdduizenden mensen vertrouwen al jarenlang op onze zorg. Daarnaast zijn we innovatief en willen we voorop lopen in de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. 

Deze ontwikkelingen komen snel op ons af en dat betekent voor onze diensten en afdelingen dat Certe de komende jaren investeert in ontwikkeling, digitalisering en procesoptimalisatie.

Wij bieden jou…
Je krijgt een overeenkomst voor een jaar met kans op verlenging. Jouw salaris is maximaal € 3.025,- gebaseerd op cao Ziekenhuizen FWG 40 Afhankelijk van je werkervaring word jij in geschaald.

Je krijgt jaarlijks een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en 8,33% vakantietoeslag.
Certe heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je bijvoorbeeld een sportabonnement kan uitruilen of met voordeel een elektrische fiets kan aanschaffen.

Meer info?
Meer informatie kan je opvragen bij Gert Jan Akkerman (Teammanager Planning bloedafname thuis) op telefoonnummer 06 – 20 59 00 20.

Solliciteren
Spreekt deze functie jou aan en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan uiterlijk 9 mei via onze website om jouw interesse kenbaar te maken. De eerste gesprekken staan gepland voor 18 t/m 21 mei.