Medewerker Bloedafname op route, locatie Heerenveen of Leeuwarden

Op zoek naar een afwisselende functie als Doktersassistent? Word dan Medewerker Bloedafname bij Huisartsenlaboratorium Friesland op locatie Leeuwarden of Heerenveen.

Huisartsenlaboratorium Friesland (HAL) heeft als taak het uitvoeren van diagnostisch onderzoek voor de patiënt van de huisarts en verloskundige. Het HAL werkt samen met de ziekenhuizen in Heerenveen en Leeuwarden en met de trombosediensten in regio Friesland. Het HAL beheert het logistieke netwerk van de bloedafname en diagnostisch onderzoek.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de Bloedafname voor de locatie Leeuwarden en Heerenveen. In deze functie ben je allround inzetbaar als medewerker bloedafname. Je werkt op de prikposten in de regio. Daarnaast ga je zelfstandig langs bij de patiënten aan huis.

Wij zoeken collega’s die in ieder geval 15 – 25 uur per week in de ochtend beschikbaar zijn. De functie is met name gericht op het verkrijgen van bloedmonsters door middel van venapunctie.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als Medewerker Bloedafname is geen dag hetzelfde! Je krijgt met een grote diversiteit aan patiënten te maken met verschillende ziektebeelden. De ene dag werk je op een prikpost, de andere dag ga je met de auto op pad om langs patiënten aan huis te gaan. Je komt soms voor uitdagingen te staan om toch het bloed af te kunnen nemen bij de patiënt. Ook kunnen er onverwachte situaties voordoen, waarbij je adequaat moet handelen en bijvoorbeeld contact moet leggen met de huisarts. Je bent het visitekaartje van de organisatie en daarom staat een service- en klantgerichte houding voorop. Kortom een baan waarin je veel afwisseling hebt, voldoening uit haalt en intensief patiëntencontact hebt!

Wat heb je nodig?
Je kan goed omgaan met verschillende uitdagingen en situaties. Je hebt oog voor de patiënt en bent communicatief vaardig. Daarnaast heb je het volgende nodig:

  • Een mbo-diploma doktersassistente of vergelijkbaar;
  • Praktijkervaring met bloedafname;
  • Je bent in het bezit van het rijbewijs B;
  • Je bent vaardig in digitale verwerking van patiëntadministratie.

Arbeidsvoorwaarden
Het HAL hanteert de CAO Ziekenhuizen. De functie is geïndiceerd in de FWG-schaal 35, zijnde maximaal € 2.882,-- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. De functie is in deeltijd en de dagindeling is globaal van 7.30-12.30 uur. De functie is in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Ben jij die nieuwe collega die wij zoeken?
We ontvangen graag jouw cv met een bondige, maar enthousiaste motivatie waaruit blijkt dat jij het visitekaartje van Certe bent en waarin je uitlegt waarom jij onze nieuwe collega moet worden. Je kunt solliciteren t/m 19 mei.

Heb je nog vragen of wil je meer weten?
Neem dan contact op met:

  • Immy Hazenberg, Teammanager regio Heerenveen, via telefoonnummer 06 – 83 14 20 48
  • Paulina Boonstra, Teammanager regio Leeuwarden, via telefoonnummer 06 – 34 09  01 69