Medewerker bloedafname op route Assen/Groningen

Word jij onze nieuwe collega voor de Bloedafname op route in Groningen of Assen?

Voor de teams van de Bloedafname zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s in Assen en Groningen voor 20 – 28 uur per week. Je werkt op spreekuren in de regio’s, je rijdt hierbij routes waarbij je zelfstandig aan de slag bent.
Na een gedegen inwerkperiode, ben je inzetbaar vanuit verschillende regioposten, denk hierbij aan Drachten/Roden of Assen. De werktijden zijn tussen 07.00 – 15.00 uur.
Je krijgt jouw rooster tijdig zodat je weet op welke dagen je bent ingepland. Dit is ongeveer een maand van tevoren. 

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als Medewerker Bloedafname is geen dag hetzelfde! Je krijgt met een grote diversiteit aan patiënten te maken met verschillende ziektebeelden. Je werkt op een spreekuur of je bent bij de patiënt thuis. Je kan voor uitdagingen komen te staan om toch bloed af te kunnen nemen bij de patiënt. Ook kunnen er onverwachte situaties voordoen, waarbij je adequaat moet handelen en bijvoorbeeld contact moet leggen met de huisarts. Je bent het visitekaartje van Certe en daarom staat een service- en klantgerichte houding voorop. Kortom een baan waarin je veel afwisseling hebt, zelfstandig werkt en intensief patiëntencontact hebt.

Functie-eisen:
Wij zoeken medewerkers die het visitekaartje van Certe willen zijn, jij bent immers voor de patiënt het eerste aanspreekpunt. Een open, vriendelijke en klantgerichte houding staat voorop. Daarnaast ben je representatief, communicatief vaardig en flexibel inzetbaar. Je vindt het geen probleem om zelfstandig met een auto van Certe op pad te zijn en je vindt gemakkelijk de weg. Als laatste houd jij van uitdaging, dynamiek en handel je stressbestendig in hectische situaties.
Naast bovengenoemde competenties en vaardigheden, heb je het volgende nodig:

  • Een mbo-diploma doktersassistente of gelijkwaardig;
  • Je bent in het bezit van het rijbewijs B;
  • Praktijkervaring met bloedafname is een pre.

Certe biedt jou…
Een afwisselende en flexibele baan voor ongeveer 20 - 28 uur per week met een salaris van maximaal €2.882,- (gebaseerd op cao Ziekenhuizen FWG 3.0, functieschaal 35). Je ontvangt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand. Wij werken met cao Ziekenhuizen en met een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarnaast staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop. Je kan daarom onbeperkt gebruik maken van Goodhabitz. 
Het betreft in eerste instantie een tijdelijke vacature voor 1 jaar met mogelijkheid van verlenging.

Certe
Als het om medische diagnostiek en advies gaat is zekerheid van het allergrootste belang. Zekerheid waar Certe elke dag weer opnieuw garant voor staat. Werken bij Certe is het centraal stellen van de patiënt, elke dag weer. Dit doen wij met betrokken en enthousiaste teams die op hoogwaardige apparatuur en in state-of-the-art laboratoria werken.

Ben jij die nieuwe collega die wij zoeken?
We ontvangen graag jouw cv met een bondige, maar enthousiaste motivatie waaruit blijkt dat jij het visitekaartje van Certe bent en waarin je uitlegt waarom jij onze nieuwe collega moet worden. Een filmpje waarin je jezelf voorstelt vinden we ook erg leuk maar is niet verplicht.
Je kunt solliciteren tot 7 februari via de website van Certe. 

Heb je nog vragen of wil je meer weten?
Heb je vragen over het werken in de regio Groningen? Dan kan je contact opnemen met Annet Pepping op telefoonnummer: 06 – 42 45 55 62.
Als je vragen hebt over het werken in de regio Assen kan je contact opnemen met Hennie Bosscha op telefoonnummer: 06 – 83 27 23 52.